Çok güzel Modern Ev !! :D

cazko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar sizler için modern ev yaptım çok güzel bir modern ev oldu beğenirsiniz onun yanına internet cafede yaptım acemiyim daha minecraft ta
siz uygun görmediğiniz yerleri düzeltebilirsiniz :)))
biliyorum çok eksiğim var kurup kullanan varsa ev i beğendiyseniz buraya yorum yazarsanız sevinirim :)
işte link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

FİXED 2.0 çıktı : Arkadaşlar fazla bir şey değişmedi sadece hoşuma gitmeyenleri düzellttim alltaki resimlerin bazıları değişti ama o resimleri atamıyorum malesef yeni inşaat ekledim o da güzel oldu havada falan asansör ile çıkılıyor :D bazı şeyler değişti onu oyuna girince bakarsınız :D :)
NOT : her şey soartex fanver texture packine göre hazırlanmıştır eğer default text. farklı gözükebilir yada bazı text. göre de farklı gözükebilir :)
GİRİŞ BÖLÜMÜ :

ÖN BÖLÜMÜ :

ARKA BÖLÜMÜ :

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Birkaç tane ağaç koyup resim çek, nasıl görünücek bakalım. Oak ya da Spruce koy

cazko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ağaçlar ve çiçekler eklendi daha hoş bir görünüm kazandı :D :))

Liliven

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bi acemiye göre gayet hoş :) ege abinin modern şehir videolarını izle geliştirirsin kedini :)
ege abinin youtube channeli :

cazko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler :) zaman zaman o resimdeki evi daha da güzelleştiriyorum

cazko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
fixed 2.0 çıkacak bazı yerler düzeltilmiş halde :) ve yeni inşaat ekliyorum çalışmalarım devam ediyor bazı değişiklikler yapıyorum :)

cazko

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
fix 2.0 yaptım buyrun arkadaşlar böyle sürüm sürüm giderek daha da güzelleştirmek amacım beğenmezsiniz indirmezsiniz o size kalmış bir mesele ama gönlüm indirmenizden yana yeni inşaat için baya saat harcadım :)