Merhaba arkadaşlar sizler için modern ev yaptım çok güzel bir modern ev oldu beğenirsiniz onun yanına internet cafede yaptım acemiyim daha minecraft ta
siz uygun görmediğiniz yerleri düzeltebilirsiniz
))
biliyorum çok eksiğim var kurup kullanan varsa ev i beğendiyseniz buraya yorum yazarsanız sevinirim
işte link :
FİXED 2.0 çıktı : Arkadaşlar fazla bir şey değişmedi sadece hoşuma gitmeyenleri düzellttim alltaki resimlerin bazıları değişti ama o resimleri atamıyorum malesef yeni inşaat ekledim o da güzel oldu havada falan asansör ile çıkılıyor
bazı şeyler değişti onu oyuna girince bakarsınız

NOT : her şey soartex fanver texture packine göre hazırlanmıştır eğer default text. farklı gözükebilir yada bazı text. göre de farklı gözükebilir
GİRİŞ BÖLÜMÜ :
ÖN BÖLÜMÜ :
ARKA BÖLÜMÜ :
siz uygun görmediğiniz yerleri düzeltebilirsiniz
biliyorum çok eksiğim var kurup kullanan varsa ev i beğendiyseniz buraya yorum yazarsanız sevinirim
işte link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
FİXED 2.0 çıktı : Arkadaşlar fazla bir şey değişmedi sadece hoşuma gitmeyenleri düzellttim alltaki resimlerin bazıları değişti ama o resimleri atamıyorum malesef yeni inşaat ekledim o da güzel oldu havada falan asansör ile çıkılıyor
NOT : her şey soartex fanver texture packine göre hazırlanmıştır eğer default text. farklı gözükebilir yada bazı text. göre de farklı gözükebilir
GİRİŞ BÖLÜMÜ :
Giriş yap veya üye ol.
ÖN BÖLÜMÜ :
Giriş yap veya üye ol.
ARKA BÖLÜMÜ :
Giriş yap veya üye ol.