Çok heycanlıyım daha bılgım yok ama olucak *-* Sizce Dogru Baslıyor muyum ?*-*

Caner1999

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Aslında çok video var ama birisi anlatırken soyledıgı seylerı yapmam lazım videoyu açıyorum durdurup benm yapmam gerekıyor bu da vıdeoyu actıgımda unutmama neden oluyor :( bu işi nasıl çözerim bilmiyorum ):

notaldo

If you want this, dream it!
En iyi cevaplar
1
Aslında çok video var ama birisi anlatırken soyledıgı seylerı yapmam lazım videoyu açıyorum durdurup benm yapmam gerekıyor bu da vıdeoyu actıgımda unutmama neden oluyor :( bu işi nasıl çözerim bilmiyorum ):
Bak deedigim gibi video izlemek yerine ornk kaynak kodlarina bakarak mantigini anla yoksa zorlanirsin ben bilgilendirme videosu c!ektigimde bkarsin :)

J4FLYZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kodlamaya Hazırlık Java Dersleri Devam Dostum.. Bizdfe Yenilerdeniz Bilgi Lazım İnternet Kaynaklarını Takip Edersen Özellikle Javanın Ana Ve Asıl Temelini Kavrarsan Bu İşi Götürürsün Java:Sınır tanımayan Dünya Demek Benim İçin Kafandakini Kodlarla YANSITMAK Ve Bir Düşün hayalini Yaparken Para kazanmak Ve Kendine Gururluyum Çünkü Bende Java'cıyım Dersin Fakat Dedigim Gibi Para Kısmınında Sana Kalmış TR'de Çok Adamlar Var Fakkat Belli Başlı Ustalar var onlar hiçbir Plugini Yazıp Mesela Spigot KOYMADI KOYMAZDA ONLAR TEK İŞLİKTİR Ben neden bunları yazdım hiçbir fikrim yok... Klavyem Çok güzel diye herhalde İyi Forumlar İyi Kodlamalar..... :)

Caner1999

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Kodlamaya Hazırlık Java Dersleri Devam Dostum.. Bizdfe Yenilerdeniz Bilgi Lazım İnternet Kaynaklarını Takip Edersen Özellikle Javanın Ana Ve Asıl Temelini Kavrarsan Bu İşi Götürürsün Java:Sınır tanımayan Dünya Demek Benim İçin Kafandakini Kodlarla YANSITMAK Ve Bir Düşün hayalini Yaparken Para kazanmak Ve Kendine Gururluyum Çünkü Bende Java'cıyım Dersin Fakat Dedigim Gibi Para Kısmınında Sana Kalmış TR'de Çok Adamlar Var Fakkat Belli Başlı Ustalar var onlar hiçbir Plugini Yazıp Mesela Spigot KOYMADI KOYMAZDA ONLAR TEK İŞLİKTİR Ben neden bunları yazdım hiçbir fikrim yok... Klavyem Çok güzel diye herhalde İyi Forumlar İyi Kodlamalar..... :)

Ben para peşinde değilim zaten daha yaşım 17 bu pluginleri kendim için yazmak istiyordum ama şuanlık vazgeçtim çunku gerçekten ama gerçekten java bana göre değil diye düşünmüyorum uyguluyorum java zaman alan bir şey ve bu zaman benim elimde bulunmuyor :( Klavyenin Guzel olması iyi çünkü benım bilgisayarım şu an bunlara elverişli değil.

J4FLYZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben para peşinde değilim zaten daha yaşım 17 bu pluginleri kendim için yazmak istiyordum ama şuanlık vazgeçtim çunku gerçekten ama gerçekten java bana göre değil diye düşünmüyorum uyguluyorum java zaman alan bir şey ve bu zaman benim elimde bulunmuyor :( Klavyenin Guzel olması iyi çünkü benım bilgisayarım şu an bunlara elverişli değil.
tabii ki sana kalmış Hayat Ve Kararlar Senin İNŞ Boş zamanların olur ve javaya bir daha göz atmak aklından geçer.... Saygılarımla

notaldo

If you want this, dream it!
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar ilk seri videomuzu çektim az sonra yayınlayacağım...

gogorec

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
PHP:
package com.speedyg.tocmw;

import org.bukkit.event.EventHandler;
import org.bukkit.event.Listener;
import org.bukkit.event.block.BlockBreakEvent;
import org.bukkit.event.block.BlockPlaceEvent;

import org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin;

public class Main extends JavaPlugin implements Listener{
@Override
    public void onEnable(){
        getServer().getPluginManager().registerEvents(this, this);
        }
@EventHandler  
    public void AntiKirma(BlockBreakEvent bbe){bbe.setCancelled(true);

}
@EventHandler  
    public void AntiKoyma(BlockPlaceEvent bbp){bbp.setCancelled(true);

}
}

Al sana başlangıç için küçük bir kod devamını mantığını anlayarak devam edersen çok güzel işler çıkarabilirsin :)

Not: Eventleri
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
burdan bakarak yapmaya çalış sonra boolean bak öğrendikçe seversin :)

Başarılar...

önerdiğin sitede ne gibi içerikler var kurcaladım ama hiçbirşey anlamadım :(

Yakinda bir kac bilgilendirme videosu cekmeyi planliyorum cok aciklayici olucak :)

takipteyim bende bekliyorum :)

arkadaşlar bu arada benimde yazılıma atılma gibi bir planım var sizce nerden başlasam skripti es geçip direk javaya mı atılsam ne yapsam kafam çok karışık şu an sağolun hepiniz nereden yardım, bilgi aldıysanız düşünmeksizin direk o kaynakları bizlere veriyorsunuz eyvallah da hangisinden başlayabilirim onu bile bilemiyorum

buna mı göz atsam yoksa

buna mı?

siz karar verin :)