Çok iyi bir sunucu yapıcak kadar bilgin var ama paranmı yok? Sponsormu arıyorsun? Gir içeri!

GodTRMC

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
SPONSORLUK!
Selam, başlıkta da belirttiğim gibi 0 dan plugin paketi yapıcak kadar bilgili,
sunucu açmak istiyen ama parası olmayan kişiler için

Sponsorluk sağlıyorum. Eğer aradığın kişi tam olarak bensem Teamspeak3 adresime gel ve bana projeni anlat
Detayları konuşup anlaşalım makineni vereyim :)

Not: Yapıcağın pakete göre gb belirlenir çektiğin oyuncuya göre gb arttırılır! Max 64GB sağlıyabilirim!

Teamspeak3 : litenw.tsturk.com

ArcSoro

Marangoz
En iyi cevaplar
1
bu sunucular arasında modlu sunucularada sponsorluk yapıyormusunuz acaba ?

Nooxy

NACSSHOST.COM
En iyi cevaplar
1
Bizlere ne gibi bir referans sunabilirsin? sunucu sağlayıp eklentileri çalmıyacağın ne malum ? bunları belirt ki güven artsın.

haglam123

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
SPONSORLUK!
Selam, başlıkta da belirttiğim gibi 0 dan plugin paketi yapıcak kadar bilgili,
sunucu açmak istiyen ama parası olmayan kişiler için

Sponsorluk sağlıyorum. Eğer aradığın kişi tam olarak bensem Teamspeak3 adresime gel ve bana projeni anlat
Detayları konuşup anlaşalım makineni vereyim :)

Not: Yapıcağın pakete göre gb belirlenir çektiğin oyuncuya göre gb arttırılır! Max 64GB sağlıyabilirim!

Teamspeak3 : litenw.tsturk.com
discord adresin varmı varsa haglam#5500

TatarCraft

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
GodTRMC efsane projelerim var hub açıcam
[+] Survival
[+] Modlu Survival
[+] Skyblock
[+] Modlu Skyblock
[+] Poxemon
[+] Eski Nesil Hilesiz Faction
[+] mc-go (yani cs-go gibi :D olcak silah moduyla halledip maplari ayarlayıp savaşdıracağız :D)

Birde bu sw lerin özel sistem gereksinimleri olucak örnek modlu survivalın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde
Ram: 1 GB
Ekran Kartı: 512 MB

Önerilen
Ram: 3 GB
Ekran Kartı: 1 GB

çok efsane ayarlar yapıcam :D ama işte imkan yok olsa varya efsane hub olucam efsane ztn youtuber tutup birde tanıtım yaptırdıktan sonra gelsin 1000-2000 online <3 :D
bu arada bildiğiniz üzere hem modlu hem pluginli sw açılabiliyor modlu sw leri bu şekilde açıcam
son zamanlarda aşırı saldırı oluyor bu projeleri kendim açmak istiyordum fakat sağlam bi makinam yok saldırı fln oluyor, spigot dan aldığım ücretli antibotdeluxe mevcut fakat onu yüklemek için sağlam makina lazım.

bu arada GodTRMC bana sağladığın sponsorluktan dolayı ilk ay ücret bekleme ama 2 ci ay güzel bi ödeme yaparım karşılıksız kalmaz :D tabi güvence önemli​

GodTRMC

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
GodTRMC efsane projelerim var hub açıcam
[+] Survival
[+] Modlu Survival
[+] Skyblock
[+] Modlu Skyblock
[+] Poxemon
[+] Eski Nesil Hilesiz Faction
[+] mc-go (yani cs-go gibi :D olcak silah moduyla halledip maplari ayarlayıp savaşdıracağız :D)

Birde bu sw lerin özel sistem gereksinimleri olucak örnek modlu survivalın minimum sistem gereksinimleri şu şekilde
Ram: 1 GB
Ekran Kartı: 512 MB

Önerilen
Ram: 3 GB
Ekran Kartı: 1 GB

çok efsane ayarlar yapıcam :D ama işte imkan yok olsa varya efsane hub olucam efsane ztn youtuber tutup birde tanıtım yaptırdıktan sonra gelsin 1000-2000 online <3 :D
bu arada bildiğiniz üzere hem modlu hem pluginli sw açılabiliyor modlu sw leri bu şekilde açıcam
son zamanlarda aşırı saldırı oluyor bu projeleri kendim açmak istiyordum fakat sağlam bi makinam yok saldırı fln oluyor, spigot dan aldığım ücretli antibotdeluxe mevcut fakat onu yüklemek için sağlam makina lazım.

bu arada GodTRMC bana sağladığın sponsorluktan dolayı ilk ay ücret bekleme ama 2 ci ay güzel bi ödeme yaparım karşılıksız kalmaz :D tabi güvence önemli​
skypem live:godtrmc

MesterGaming

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşa güvenmenizi tavsiye etmem MineturkNetwork adlı sunucudan yetkililerimizden biri bi hata sonucu Godmctr yani ilker adlı arkadaşa paketimizi vermiş ilker adlı arkadaş bizi paketimizi paylaşıp satmak ile tehdit ediyor ama yinede siz bilirsiniz