Çok kötüyüm

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumumu yanlışlıkla sildim . Çok özür dilerim. Zaten okumuşsunuzdur . Cevaplariniz için teşekürler.

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Benimde muhabbet kuşum ölmüştü, ölürken izlemiştim bir yaradan falan değil psikolojik bir sorun yüzünden öldü izlerken dünya bir karardı bir beyazlaştı sonra bir zıpladı öldü aklımdan çıkaramıyorum bu olay olalı 2 sene oldu fakat resim gibi aklımda (Bazen rüyalarıma giriyor :p)

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Merak etme 4-5 ay sonra ilk günkü kadar kötü olmazsın, kendimden biiyorum 8'e yakın kedim öldü artık üzülmüyorum ölen kedilere.(kimse gelip çok canisin filan demesin damdan düşenin halini damdan düşen anlar)
Yani kendini toparlarsın merak etme, sadece aklında kötü bir anı olarak kalır.

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olay bugün oldu yani çok taze . 30 dk önce uyumaya çalıştım , biraz içim geçti sonra rüya başladı . Yaşadığım olayın aynısını rüyamda gördüm ama sonları farklıydı. Bana bakıyordu gülümsüyordu ve yardım et diyordu. Çok mu kötüyüm cidden ya ?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Olay bugün oldu yani çok taze . 30 dk önce uyumaya çalıştım , biraz içim geçti sonra rüya başladı . Yaşadığım olayın aynısını rüyamda gördüm ama sonları farklıydı. Bana bakıyordu gülümsüyordu ve yardım et diyordu. Çok mu kötüyüm cidden ya ?

Öldü mü çocuk? Niye yerde bıraktın yazık :(

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır yanından hiç ayrılmadım ilk ben ambulansı aradım ve yardımcı oldum . Hareket etmemesi için başında durdum ve ambulans gelene kadar bekledim. Çocuk kendinde değildi. Elinde bugünkü Eskişehir - Sivasspor maçının biletleri vardı. Kan olmasın diye almaya çalıştım sımsıkı tutuyordu. Havada 2-3 kere takla attı ve ben çok üzgünüm neden bilmiyorum ama kafama takılıyor ve merak ediyorum. Bizim eve yakın olan hastanenin acil servisine gitmeyi düşünüyorum yarın

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konu ne acaba goremedim de ? Anlatirsan bi sevinirim :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Telefondan yazıyorum neyse anlatayım.

Dün kaza oldu . Araba yanımdaki arkadaşa çarptı. Arkadaşı hiç tanımıyorum ama ambulans gelene kadar yardımcı oldum. Asıl sorunuma geleyim.

Uyurken 15-20 dk sonra rüya görüyorum , o çarpılma anını ve morelim bozuluyor.

Not : Bana bakıyor ve gülümsüyor , sizce iyi bir işaret midir ? Rüya tabirlerine bakıcağım.

bLqE35

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ikinize de geçmiş olsun diyeyim. :(

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi