Çok Lazım

SavaNorth

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Biliyorum ard arda konu açıyorum konu kasma gibi gözükebilir ama deli olacağım bu pluginler yüzünden.
Burda NP Plugini detaylı anlatmışlar.Bende foto çektim :)

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

NP'ye bakmak için /np yazınca:

bir şey Alınca Yetersiz NP Olunca:

Bilen varsa lütfen söylesin

Son düzenleme:

__NiqhtRide__

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Mysql ve php bilgin olmasi lazım da ben şunu anlamıyorum sen dermişsin bilene admin verecem demissin şimdi sen kendi Serverini kötüluyorsun + millet nayapsin Snn Serverinde admin olmayi senin Serverin olunca her şey senin mi oluyor bide milleti anlamıyorum admin olunca ne yapacan anca kurucunun ayak işlerini yaparsin oyuncularla ilgilenirsin sanki para veriyorlar hem eğlenemiyorsun hemde başkalarinin ayak işlerini yapıyorsun

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.

SavaNorth

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Mysql ve php bilgin olmasi lazım da ben şunu anlamıyorum sen dermişsin bilene admin verecem demissin şimdi sen kendi Serverini kötüluyorsun + millet nayapsin Snn Serverinde admin olmayi senin Serverin olunca her şey senin mi oluyor bide milleti anlamıyorum admin olunca ne yapacan anca kurucunun ayak işlerini yaparsin oyuncularla ilgilenirsin sanki para veriyorlar hem eğlenemiyorsun hemde başkalarinin ayak işlerini yapıyorsun

Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.
Rezil oldum konuyu değiştirdim :/[DOUBLEPOST=1405595379,1405534269][/DOUBLEPOST]kimse bilmiyormu çok acil

V

VerectusGC

Ziyaretçi
MYSQL Ile Yapabilirsin. @™Å┬ÄßÉ┌ķ™ Ye Sor Bence :D O Daha İyi Bilir.