Çok mu çirkinim?

Çirkinmiyim normal mi? Samimi cevap lütfen

• Kullanılan toplam oy
    16

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
(Kimse de böyle bir konuya beni davet etmemiş ki iki psikanaliz yapalım, tavsiye verelim. Ayıp olmuş.)

Tipinde bir anormallik görmüyorum. Tecrübelerimden edindiğim bilgilere göre zamanla geçen bir durum bu, kendini beğenememe, çirkin, istenmeyen bir kişi olarak ve küçük görme gibi durumlar.

İnsanlarla konuşmazsan onlar da seninle konuşmaz, pat diye birinin çıkıp sana arkadaşlık teklif etmesini beklersen daha çok beklersin. İnsan doğasının kanunu bu, eylemsizliğini korumak ister, eylemsizliği bozulduğunda ise denge kurmak için enerji dönüşümü yapar. Nedir bu? Bu şudur ki, günlük hayatta gördüğümüz insanlar kendi hayatlarını yaşayıp gidiyor. Sokakta gördüğün biri seninle kolay kolay sohbet etmez ama sen konuşma başlatırsan o da dengeyi kurmak için konuşmaya başlar.

Utangaçlığından olduğunu tahmin ediyorum. Tiple ilgili değil yani. Bu dünyada armudun iyisini hangi ayıların yediğini görsen şaşırırdın. Benim de kız arkadaşım yok, zaten belli bir yaştan önce olsa ne olmasa ne? Konuşmayı çok seven biri de değilim, yani reelde gerektiğinde konuşurum; çoğunlukla suskun kalmayı tercih ederim. İçe dönük kişiliğe sahipsin büyük ihtimalle. Eğer insanların ilgisini çekmek istiyorsan ancak bunu konuşarak yapmayı beceremiyor/istemiyorsan başka şeylerle yap. Resim çiz, müzikle ilgilen vs.

Aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kime göre, neye göre çirkin ?

Ne ciğeri ne de tipi beş para etmez insanların onlarca arkadaşı, sevgilisi oluyor bu nedenle bence tipini çok sıkıntı etme ki zaten bir kusurun yok.En azından fotoğrafını buraya atacak kadar cesaretin ve güvenin var kendine böyle bir düşün ? Mutlaka kendine yakın hissettiğin veya aranızda diyalog geçen biri vardır en azından ufak tefek şeylerden konuşmaya çalışırsan böylece ilerleyeceğini tahmin ediyorum. Ayrıca önemli bir şey daha söyleyeyim, tüm insanlara veya çevrendekilere göre 0 kusur biri olman imkansız.İlla ki eleştiren laf atan olacaktır da senin bunun üzerinde fazla durduğunu varsayıyorum değil mi ?

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0

Ne ciğeri ne de tipi beş para etmez insanların onlarca arkadaşı, sevgilisi oluyor bu nedenle bence tipini çok sıkıntı etme ki zaten bir kusurun yok.En azından fotoğrafını buraya atacak kadar cesaretin ve güvenin var kendine böyle bir düşün ? Mutlaka kendine yakın hissettiğin veya aranızda diyalog geçen biri vardır en azından ufak tefek şeylerden konuşmaya çalışırsan böylece ilerleyeceğini tahmin ediyorum. Ayrıca önemli bir şey daha söyleyeyim, tüm insanlara veya çevrendekilere göre 0 kusur biri olman imkansız.İlla ki eleştiren laf atan olacaktır da senin bunun üzerinde fazla durduğunu varsayıyorum değil mi ?
Öyle deme aga bu devirde ciğer iyi para ediyo ciğer sağlam olduktan sonra ister adam olsun ister madan olsun fark etmez sen getir bana ben ücreti veririm. :lol:
Organ mafyacılığından permanent ban yemek üzere*

CreativeTM

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, çok yanlış konuşmuşsunuz. Olaya şöyle bak, üniversiteye gidince sevgilin olmaması mümkün değil zaten. Olmasa bile Üniversite Son'da tıpış tıpış geliyorlar zaten. Bazı arkadaşlar demiş ki dersi kaynat. Zaten gerçekten düzgün bir kız senin adamlığını, dürüstlüğünü anlar. Ne kadar iyi bir insan olduğunu. Hala ben öyleyim, konuşmayı sevmem, beynimi kullanırım ve sadece önemli yerlerde, zamanlarda konuşmayı severim. Benim lise'de o kadar çok özür dilerim arkadaşım vardı ki, hepsi abaza, hepsi karı kız peşinde. Benim kızlar hiç ilgimi çekmedi doğrusu. Öyle pek arkadaşım da yok. 1-2 tane. Onlarlada sadece normal hayatta görüşebiliyoruz zaten. Oynadığımız oyunlar birbirimize uymuyor. Yani diyeceğim, birşeyler için uğraşma, akışına bırak. Sen adamlığını, dürüstlüğünü, merhametini koru. Zaten, işi karı-kızla olan, öyle serseri gibi okulda dolaşanlar bu forumda pek az. Hatta hayatlarında hiç foruma girmişler mi onuda merak ediyorum doğrusu.

Emreavci

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Evet mesela hiç tanımadığım yoldan geçen biri eleştirse beni veya değişik bir şekilde baksa en az 1-2 hafta kafama takıp canımı sıkarım

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emreavci

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
(Kimse de böyle bir konuya beni davet etmemiş ki iki psikanaliz yapalım, tavsiye verelim. Ayıp olmuş.)

Tipinde bir anormallik görmüyorum. Tecrübelerimden edindiğim bilgilere göre zamanla geçen bir durum bu, kendini beğenememe, çirkin, istenmeyen bir kişi olarak ve küçük görme gibi durumlar.

İnsanlarla konuşmazsan onlar da seninle konuşmaz, pat diye birinin çıkıp sana arkadaşlık teklif etmesini beklersen daha çok beklersin. İnsan doğasının kanunu bu, eylemsizliğini korumak ister, eylemsizliği bozulduğunda ise denge kurmak için enerji dönüşümü yapar. Nedir bu? Bu şudur ki, günlük hayatta gördüğümüz insanlar kendi hayatlarını yaşayıp gidiyor. Sokakta gördüğün biri seninle kolay kolay sohbet etmez ama sen konuşma başlatırsan o da dengeyi kurmak için konuşmaya başlar.

Utangaçlığından olduğunu tahmin ediyorum. Tiple ilgili değil yani. Bu dünyada armudun iyisini hangi ayıların yediğini görsen şaşırırdın. Benim de kız arkadaşım yok, zaten belli bir yaştan önce olsa ne olmasa ne? Konuşmayı çok seven biri de değilim, yani reelde gerektiğinde konuşurum; çoğunlukla suskun kalmayı tercih ederim. İçe dönük kişiliğe sahipsin büyük ihtimalle. Eğer insanların ilgisini çekmek istiyorsan ancak bunu konuşarak yapmayı beceremiyor/istemiyorsan başka şeylerle yap. Resim çiz, müzikle ilgilen vs.

Aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin.
Sormak istediğim insanlar beni takmıyor bir şey söylüyorum he he diyip geçiyorlar mesela bazı arkadaşların olduğu whatsapp grubu var orda bir şey yazıyorum benim yazdığımı umursamadan konuşmalarına devam ediyorlar pasif biri olduğum için mi böyle?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk Olarak Çirkin Diye Bir Kelime Yoktur Allah'ın Yaratmış Olduğu hiçbir Varlık Çirkin Olamaz Tabi Şöyle Durumlar Görülebilir Kirlilik Düzensizlik Yada Giyimine Önem Vermeyen Vs. Vs. Gider Yakışıklı Cool Güzel Vesaire Olmaktan Önce İnsan Olmaya Kalbinin Güzel Olmasına Çalış Sonra Zaten İçin Güzelliği Dışına Vuracaktır Ve Eğer Cidden Dürüst Seni Bu Şekilde Seven Bir Sevgili Bulmak İçin Önce İçin Güzel Olucak