Çok Mutsuzum :(

HasanKO41

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
f2p (bedava oyunlar unterned wolfteam zula gibi)
arkadaşlar benim kanalım var ve bu kanalda f2p oyunlar çekiyorum daha doğrusu yeni başladım paralı oyunlar çektiğim zaman (küçük paralı oyunlar fazla büyük değillerdi) 100-200 izlenme alıyordum (400 abone) f2p e geçtim günde 2 video atmaya başladım (ilk defa dün geçtim) dün 2 video attım ve 1. 45 izlenme 2. 30 :( anket yaptım f2p çek dediler ama çek dedikleri halde izlemiyorlar f2p çok seviyorum zula-trove falan ama izlenmiyor neden böyle olduki (sınavlar haftasına mı denk geldi benim sınavlar bitti eğer hala devam ediyorsa sınavlar ondan olabilir mi ?)
birde kararsızlık yaşıyorum mesela türkiyede hiç ama hiç f2p ile gelişen kanal görmedim ve buda benim moralimi bozuyor :( ümidim düşüyor

Burak00756

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bak bizim 75 abonemiz var 120 videomuz var fazla izleyenimiz yok genellikle 30-50 arasinda degisiyor ama biz cekiyoruz vazgecmiyoruz sende oyle yap kendine bir hedef koy ve vazgecme

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
haklısın ama mesela senin 75 abonen olup 40-50 var benim 400 oldu ama hala 100 izlenme zor alıyorum :(
türkiyede f2p ile gelişen kanal olmayınca bende diyorumki eğer ilgi görseydi çekilirdi herhalde diyip başka oyunlara geçme düşüncem başlıyor :( ama f2p çok seviyorum

Burak00756

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
E ne duruyosun gec artik turkiyede minecraft devri yavas yavas bitiyor biz mesela serious sam2 cekiyoruz bide cs go ya basladim onu cekicez

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
E ne duruyosun gec artik turkiyede minecraft devri yavas yavas bitiyor biz mesela serious sam2 cekiyoruz bide cs go ya basladim onu cekicez
biliyorum ama şimdi ben ne istiyorsunuz diye anket yaptım ve f2p dediler sonra ne bileyim f2p hoşuma gidiyor bayağı bi :D
ama doğruda diyorsun yani minecraft devri bitti (zaten çekmiyordum) benim kanalımı ileri götürecek seriler bulmaya çalışıyorum ama hep kafam karışıyor :(

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Paran varsa gta v cek yoksa cs go cek farki gorursun
CS GO üzerine kurulu bir kanal mı olayım ? Cidden izlenir mi ? Yanı kanalımi geliştirir mi ve PC çok iyi değil ekstradan CS GO oynadım ama uzun sure önce bıraktım sonra da kasa açılımı yapamam :D param yok ve overwatch de yapamam çünkü yeni hesap aldım
Şimdi ben ne cekersem kanalim gelişir
F2p mi paralı ama çok büyük olmayan oyunlar mi yoksa CS GO üzerine kurulu bir kanal olmak mı ?

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Kararımı verdim aklıma gelen çoğu oyunu çekecem CHKN-Hyper light-blue sheep falan
Torrent'ten indir paran yoksa :/

CS GO üzerine kurulu bir kanal mı olayım ? Cidden izlenir mi ? Yanı kanalımi geliştirir mi ve PC çok iyi değil ekstradan CS GO oynadım ama uzun sure önce bıraktım sonra da kasa açılımı yapamam :D param yok ve overwatch de yapamam çünkü yeni hesap aldım
Şimdi ben ne cekersem kanalim gelişir
F2p mi paralı ama çok büyük olmayan oyunlar mi yoksa CS GO üzerine kurulu bir kanal olmak mı ?
Çok'ta iyi olmayan bir bilgisayarla nasıl video çekiyosun o.O

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Herkesin bilmedigi ilginç oyunları etkili bir dil ile anlatmaya bak ucretli ucretsiz ayırma ki bu saatten sonra kimsenin wolf team gibi videoları izleyecegini sanmıyorum.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkesin bilmedigi ilginç oyunları etkili bir dil ile anlatmaya bak ucretli ucretsiz ayırma ki bu saatten sonra kimsenin wolf team gibi videoları izleyecegini sanmıyorum.
Kendime has bir tarzım olacak herşeyi çekecem ama öncelik bilinmeyen oyunlar (yeni ama bilinmeyen oyunları cekecem )

kanalının linkini atarsan eve gidince bişeyler söyleyebilirim
YunusLP yaz direk çıkar maskeli bir çizim var (kanala reset attım cuma günü ilk VİDEOMU atacam )

ÜnlüMemati

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim eğer kanalında düzenli bir seri varsa mesela ; Günde 3 video atıyorsun 3 farklı olsun ve komik videolar gibi şeylerle başlama seri yaparak başla bir oyun serisinden günde 3 defa atarsan tabi sıkılırlar.Eğer komik videolar istiyorsan geliştikten sonra yap vede bu iş sabır istiyor 2 yıl gibi bir sürede kanalınız tamamen gelişir. (Tabi adam gibi çekiyorsanız)