Çok orjinal bir oyun fikri!!

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet benim aklıma çok güzel bir oyun fikri geldi :D bi oda olucak 2 tane kapı olacak doğru kapıyı seçtiğinde 2.levele geçecek öyle öyle devam edecek ama yanlış kapıyı seçersen el hareketi çıkacak başa Döneceksin ama bunu korkunçlu karı olarak değiştirebilirim bu oyun tutarmı gençler :D

Kutay_

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mesela 25 seviye var, ben 14. de yandığımda aynı kapılar mı olacak yoksa doğru kapı sıralaması değişecek mi. Değişirse bitirene helal olsun :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
La neresi orjinal bunun ? bu bildiğin minecraft'daki soru/cevap mapi A:SDSA[DOUBLEPOST=1412627198,1412626832][/DOUBLEPOST]Ben bi hikaye yazim da görün siz oyun nasıl oluyormuş :)

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basit kalmış.Daha çok şöyle olabilir :
Odada tıkılı kaldık, oda da bir kaç ipucu var.Fakat çıkabilmek için herhangi bir kapı, pencere,gizli bir düğme vs. yok.Burada en fazla 10 gün kalabiliyoruz.(Oyun içindeki gün diliminin ayarlandığını varsayarsak)10 gün içinde bir çıkış yolu bulamazsak duvarlar kırılsın.Fakat bu duvarları kıranlar el hareketi yapan korkunçlu karılar olsun.Kahramanımız oradan kurtulabilirse daha çok karı ! Öbür türlü 10 gün içinde bir çıkış yolu bulursa level 2 falan diye devam etsin.Tabii mantığı bu olacaksa.

RaptorEX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Odada tıkılı kaldık, oda da bir kaç ipucu var.Fakat çıkabilmek için herhangi bir kapı, pencere,gizli bir düğme vs. yok.Burada en fazla 10 gün kalabiliyoruz.(Oyun içindeki gün diliminin ayarlandığını varsayarsak)10 gün içinde bir çıkış yolu bulamazsak duvarlar kırılsın.Fakat bu duvarları kıranlar el hareketi yapan korkunçlu karılar olsun.Kahramanımız oradan kurtulabilirse daha çok karı ! Öbür türlü 10 gün içinde bir çıkış yolu bulursa level 2 falan diye devam etsin.Tabii mantığı bu olacaksa.
Ben yaparken korkarım ama :/

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Peki.