Keşke daha belirgin bi anlatım şekli ile anlatsaydın derdini daha iyi anlıyabilirdim.İyi tamam afferim de kime ne hangi animasyonu sevdiğinden?
Hakaret içerikli mesaj. CanyoKeşke daha belirgin bi anlatım şekli ile anlatsaydın derdini daha iyi anlıyabilirdim.
Youtubede gezerken gordum beğendim herkes izlesin diye koydum.[DOUBLEPOST=1406922147,1406922100][/DOUBLEPOST]Bu arada sanane ise bence konudan çık!!!
Daha düzgün cümle kuramıyorYaşın 10 iken gelip burada insanlara ters cevap veremezsin. Bu yaptığın tamamen post kasmaktır defol git lütfen bu forumdan.
Sana ve senin gibilere laf anlatmakla kendimi yormak istemiyorum okuma yazman varsa konu gelip ilk ters cevap yazan o madem beğendiğim şeylerden onana terkedip gitsin konumu!Yaşın 10 iken gelip burada insanlara ters cevap veremezsin. Bu yaptığın tamamen post kasmaktır defol git lütfen bu forumdan.
Sakin tostumSana ve senin gibilere laf anlatmakla kendimi yormak istemiyorum okuma yazman varsa konu gelip ilk ters cevap yazan o madem beğendiğim şeylerden onana terkedip gitsin konumu!
Küfür. CanyoYa şurda adam gibi bşi gostereyim dedim afedersin ama anbiti gibi gelip konuma sıçtılar nasıl sakin olayım.
Banlancaksın ya da uyaeı yiyceksin forumda küfür yasakYa şurda adam gibi bşi gostereyim dedim afedersin ama anbiti gibi gelip konuma sıçtılar nasıl sakin olayım.
Ya tamam yeter kapayın su konuyu.Banlancaksın ya da uyaeı yiyceksin forumda küfür yasak
–cbg2002
Bencede[DOUBLEPOST=1406924558,1406923252][/DOUBLEPOST]Bu animation gerçekten güzelmiş
Küfür. CanyoUlan ****** çocuğu benim tepemin tasını attırma klavyeni sikerim lan.gelip burada küfrediyorsun siktirgit gözüm görmesin seni özür dilerimun oğlu.
İkiside banlandımıHatırlatırım küfür süresiz BAN sebebidir ki keşke biraz daha erken hatırlatsaydım.