çok yakında sizlerle |miras| adventure mapı

map bölümlümü olsun yoksa tek mapla bitsinmi

• Kullanılan toplam oy
    11

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
mapın başındaki konuşmalar : merhaba yabancı sen şu an beni göremiyorsun ama ben seni görüyorum
bu evi sana miras bırakacağım ama tek bir şartla o şartda şudur tüm günlüklerimi bul tüm yazdığım kitapları bul ve onları teker teker oku neden okutturduğumu şu anda bilmiorsun bu aslında uzun bir hikaye ve sana onu anlatamam
onu kendin oku.........
MAPIN KONUSU: mapda hiç tanımadığınız birisi ölmek üzere ve o kişi evi sahipsiz kalsın istemiyor ve seni seçiyor
ve o evi kazanmak için tüm günlükleri bulmakda sana görev kalıyor
günlükleri arama nedeniniz aslında evi size miras eden kişinin kim olduğunu öğrenmek ve adınıda öğrenmek
MAP ÇOK YAKINDA SİZLERLE---BEKLERİZ
MAPI HAZIRLADIĞIMDA MSNDEN VERCEM
burdan vermek isterdim ama uploadlanmiyor o yüzden msnden vercem hazırlayınca msn yi yazcam

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
YUKARDAKİ SORULARI CEVAPLAMAYI UNUTMAYIN CEVAP VERME SÜRESİ 5 GÜNDE BİTİRCEM 5 GÜN SONRA MAPI YAPMAYA BAŞLİCAM MAPIN YARISI ŞU AN HAZIR BULUNMAKDA

EMESCO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dostum umarım ortaya güzel bir map çıkar ancak lütfen konuyu tek map ile bitir. Bu benim şahsi görüşüm ancak bir konuyu alıp da küçücük parçalara ayırıp map diye adlandırmak pek hoş değil, gerekirse uzun sürsün ama sonuçta ortaya 1 tane, uzun ve güzel map çıksın. Kolay gelsin...

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dostum umarım ortaya güzel bir map çıkar ancak lütfen konuyu tek map ile bitir. Bu benim şahsi görüşüm ancak bir konuyu alıp da küçücük parçalara ayırıp map diye adlandırmak pek hoş değil, gerekirse uzun sürsün ama sonuçta ortaya 1 tane, uzun ve güzel map çıksın. Kolay gelsin...
5 gün bitince oylamalara göre yapcam mapı eğer oylamalar en çok tek mapla bitsine verilirse tek mapla bitircem oylamalara bağlı

Demonist

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
mapın başındaki konuşmalar : merhaba yabancı sen şu an beni göremiyorsun ama ben seni görüyorum
bu evi sana miras bırakacağım ama tek bir şartla o şartda şudur tüm günlüklerimi bul tüm yazdığım kitapları bul ve onları teker teker oku neden okutturduğumu şu anda bilmiorsun bu aslında uzun bir hikaye ve sana onu anlatamam
onu kendin oku.........
MAPIN KONUSU: mapda hiç tanımadığınız birisi ölmek üzere ve o kişi evi sahipsiz kalsın istemiyor ve seni seçiyor
ve o evi kazanmak için tüm günlükleri bulmakda sana görev kalıyor
günlükleri arama nedeniniz aslında evi size miras eden kişinin kim olduğunu öğrenmek ve adınıda öğrenmek
MAP ÇOK YAKINDA SİZLERLE---BEKLERİZ
MAPI HAZIRLADIĞIMDA MSNDEN YADA
BURDAN VERCEM
Neden haritayı yapmadan burada paylaşıyorsun?

Demonist

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Minecraft bölümü bu tür tartışmalar için var.Haritalar bölümü ise yaptığınız haritaları paylaşmak için.Minecraft bölümünde konu açmak için TIKLA!

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar yukardaki ankette bölümlü olsun demişsiniz ama ben mapı tek mapla bitsin die karar aldım
o yüzden tek mapla bitircem yapım işlemi bu gün başlanmıştır

EMESCO

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar yukardaki ankette bölümlü olsun demişsiniz ama ben mapı tek mapla bitsin die karar aldım
o yüzden tek mapla bitircem yapım işlemi bu gün başlanmıştır

En iyisini edersin dostum. Heyecanla bekliyorum ama biz bekliyoruz diye map'i aceleye de getirme :) Kolay gelsin...

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
mapın %40 ı bitmiştir %60 ı yapılmaktadır sabırla bekleyin ha bu arada miraslık ev de güzel gerçi bunu benim sölemem yakışıksız olur tamamlayınca vercem bakın miraslık ev güzelmi siz karar verin

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar mapın %90 ı tamamlandı mapa sizin için bir süprizde koyucağım