ÇOK ZEVKLİ ADVANTURE>>bakmadan geçme?!

2.mapı nasıl bekliyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    14

vahsetulnecid

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba sevgili minecraft oyuncuları!

Sizlere çok Zevkli bir Macera mapı hazırladım. Bu bölüm kısa , çünkü efektlerin nasıl olduguna dair, zevkin az çok nasıl olacağnı tanıtan bir map. Kısa bir 1. bölüm yani. 2. bölüm aha uzun ve daha zevkli olacaktır.İşte dediğim gibi az çok tanıtım amaçlı :)

Linke tıklayın,indirin,atın apdataya ve keyfini çıkarın. 2. Bölümünü sabırsızlıkla bekleyeceksiniz eminim :)

Lafı fazla uzatmadan bi fotoları gösteriyim..

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

DİKKAT( özellikle okuyun)

Lütfen yorumlarda kısa olmuş mısa olmuş istemiyorum.Son kez açıkladıgım gibi 2. bölümü az çok efektlerini tanıtım mapı bu.Olayların Başlangıcı yani.

Dostum nasıl yaptın,nası kodladın, bunlar nasıl oluyor diyen ve ''command block'' bilgisi olmayanlar SKYPE eklesin:
efsane-cagdas-123

SKYPE olmayan ve bilgi edinmeye çalışanlar Facebook;

1.6.4 UYGUNDUR VE ÜST SÜRÜMLERDEDE OYNANABİLİR.

Mapı oynarken olabildiğince sandık bulmaya çalışın.. Bu sandıklarda HATIRAlar bulunuyor.Nekadar çok hatıra toplarsanız mapı okadar Profesyonel Oynamış olursunuz...

HATIRA SIRALAMA:

*1 hatıra :Kötü

*2 hatıra:İyi

*3 hatıra:ÇOK İYİ

2. BÖLÜMDE TOPLAM 20 HATIRA OLACAK.OKADAR UZUN OLACAK YANİ :) HATTA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK BİLE....

VE SON OLARAK LİNK:

İYİ EĞLENCELER.....[DOUBLEPOST=1388245141,1388237904][/DOUBLEPOST]24 görüntülenme, 0 yorum :( GÜNCELL

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Devamini bekliyorum ^^

Samsung Galaxy Note II cihazımdan gönderildi.Yazim hatası olduysa affola.

vahsetulnecid

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
BEYLER MERAKLANANLAR İÇİN DIŞTAN BİKAÇ GÖRÜNTÜ;

AZ KALDI KISA Bİ AÇIKLAMA;

uzaya çıkıyoruz ve onların binasına giriyoruz ve yavaş yavaş ilerleyerek kilitli olmayan yerlerden geçerek kat kat aşşağı iniyoruz...cephanelik kısımlarını yağmalıyoruz,yeni zırhlar ve güçlü silahlar elde ediyoruz. Uzaylıları(zombileri) öldürüoruz.. havaandırmalara sızıyoruz kilitli kapıları havalandırmalar sayesind geçiyoruz.. amacımız en aşşağı kata inene kadar yağmalamak,uzaylıları öldürmek ve güçlü zırhlar ele geçirmek.. En aşşağı Kata yetişmeyeceği belli bu mapın :) çok isteyenler oldugu için çok uzun tutmayacağım.. çokta kısa olmuyacak.. siz 2.yi oynarken devamı olarakta 3.yü yapacağım.biz 5. kattan içeri giriyoruz ve 0.kata kadar inmeliyiz.. bukadar bişi yani :) uzay gemimizde 2. resimde kolayca görülüyor :) hepinize iyi oyunlar map kısa sürede gelecek hazırlıklı olun.

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hikaye iyi gidiyor ama map tasarımı üzerinde çalışman gerekli .
şıklandırma ve command blockları saklmanda biraz zayıf.
Tavsiyem "Testfor" komudunu öğren , çünkü böylesi heryere plaka koyma gereksinimini kaldırır
son olarak
"[@]:Demirci:"
bundan kurtulmak için komut bloklarını örste isimlendiririsen yanlızca
[Demirci]:
olarak görünür
2. mapı teması daha düzgün bir şekilde bekliyorum