vahsetulnecid
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba sevgili minecraft oyuncuları!
Sizlere çok Zevkli bir Macera mapı hazırladım. Bu bölüm kısa , çünkü efektlerin nasıl olduguna dair, zevkin az çok nasıl olacağnı tanıtan bir map. Kısa bir 1. bölüm yani. 2. bölüm aha uzun ve daha zevkli olacaktır.İşte dediğim gibi az çok tanıtım amaçlı
Linke tıklayın,indirin,atın apdataya ve keyfini çıkarın. 2. Bölümünü sabırsızlıkla bekleyeceksiniz eminim
Lafı fazla uzatmadan bi fotoları gösteriyim..
DİKKAT( özellikle okuyun)
Lütfen yorumlarda kısa olmuş mısa olmuş istemiyorum.Son kez açıkladıgım gibi 2. bölümü az çok efektlerini tanıtım mapı bu.Olayların Başlangıcı yani.
Dostum nasıl yaptın,nası kodladın, bunlar nasıl oluyor diyen ve ''command block'' bilgisi olmayanlar SKYPE eklesin: efsane-cagdas-123
SKYPE olmayan ve bilgi edinmeye çalışanlar Facebook;
1.6.4 UYGUNDUR VE ÜST SÜRÜMLERDEDE OYNANABİLİR.
Mapı oynarken olabildiğince sandık bulmaya çalışın.. Bu sandıklarda HATIRAlar bulunuyor.Nekadar çok hatıra toplarsanız mapı okadar Profesyonel Oynamış olursunuz...
HATIRA SIRALAMA:
*1 hatıra :Kötü
*2 hatıra:İyi
*3 hatıra:ÇOK İYİ
2. BÖLÜMDE TOPLAM 20 HATIRA OLACAK.OKADAR UZUN OLACAK YANİ
HATTA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK BİLE....
VE SON OLARAK LİNK:
İYİ EĞLENCELER.....[DOUBLEPOST=1388245141,1388237904][/DOUBLEPOST]24 görüntülenme, 0 yorum
GÜNCELL
Sizlere çok Zevkli bir Macera mapı hazırladım. Bu bölüm kısa , çünkü efektlerin nasıl olduguna dair, zevkin az çok nasıl olacağnı tanıtan bir map. Kısa bir 1. bölüm yani. 2. bölüm aha uzun ve daha zevkli olacaktır.İşte dediğim gibi az çok tanıtım amaçlı
Linke tıklayın,indirin,atın apdataya ve keyfini çıkarın. 2. Bölümünü sabırsızlıkla bekleyeceksiniz eminim
Lafı fazla uzatmadan bi fotoları gösteriyim..
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
DİKKAT( özellikle okuyun)
Lütfen yorumlarda kısa olmuş mısa olmuş istemiyorum.Son kez açıkladıgım gibi 2. bölümü az çok efektlerini tanıtım mapı bu.Olayların Başlangıcı yani.
Dostum nasıl yaptın,nası kodladın, bunlar nasıl oluyor diyen ve ''command block'' bilgisi olmayanlar SKYPE eklesin: efsane-cagdas-123
SKYPE olmayan ve bilgi edinmeye çalışanlar Facebook;
Giriş yap veya üye ol.
1.6.4 UYGUNDUR VE ÜST SÜRÜMLERDEDE OYNANABİLİR.
Mapı oynarken olabildiğince sandık bulmaya çalışın.. Bu sandıklarda HATIRAlar bulunuyor.Nekadar çok hatıra toplarsanız mapı okadar Profesyonel Oynamış olursunuz...
HATIRA SIRALAMA:
*1 hatıra :Kötü
*2 hatıra:İyi
*3 hatıra:ÇOK İYİ
2. BÖLÜMDE TOPLAM 20 HATIRA OLACAK.OKADAR UZUN OLACAK YANİ
VE SON OLARAK LİNK:
Giriş yap veya üye ol.
İYİ EĞLENCELER.....[DOUBLEPOST=1388245141,1388237904][/DOUBLEPOST]24 görüntülenme, 0 yorum