- En iyi cevaplar
- 98
Öyle akıllısın ki benim şıp dediğim şeyi pış diye anlıyorsun.
Genellikle böyle hataları yayınlayınca spigot yetkilileri sorunları çözüp güncel sürümlerde sorunu kaldırıyor. Benim gördüğüm konular arasındaydı bu hata güncelledikten sonra sorun çözülüyor diye bir şey duymuştum. Benim konu açtığım olaylar farklı şeyler senin gibi iki hata verince tüm plleri silmiyoruz kaynağını arıyoruz. Fakat sen direk nocheatplus gel bak diyorum konu açalım bu hata ile nocheatplus arasında ne olay var spigottaki moderatör ve adminler bakıp cevaplasın. İddia mı istiyorsun buyur geçelim skype ne iddiasına varsan konuyu açıp görelim.
Kendini çok akıllı zannediyosun ama çok neyse .
Ben hata verince tüm pl leri mi siliyorum? vay canına. ilk başta söylediğin şey senin için geçerli galiba.
güncelledikten sonra çözülüyor diye bir şey duymuştum muştum muştum da miştim. Biz ne dedik 1.7'yemi geç dedik bizde paperspigot yap güncelle dedik olmazsa bu pl leri dene şunu dene bunu dene dedik alternatif çözümler bulduk ama sen kendinden çok emin bir şekilde seninde dediğin gibi kendini çok zeki sanarak nocheatplus hile koruması vermezdi diyip laf sokmaya çalıştın ve cevabını aldın. NoCheatPlus ile bu hatanın alakasını bilemem ama son zamanlarda çıkan ve sunuculara crash verdiren Client sunucuya fazla paket yollayarak crash verdiriyor ve spigot forumlarında biraz bu konuyu araştırırsan NoCheatPlus'ın içerisinde paket limitleyici olduğu söyleniyor.
Aynen bende senin gibi hata verince spigota yazmıyorum kendim çözüyorum çok kaynağını arıyomuşsun vay be.
Ben alternatif çözümler söylüyorum ama sen yok direk spigot kendi kendine çöküyor spigot güncelle paper yap diğer yorumları okuyup bunumu yazabildin anca ?
Öyle akıllısın ki benim şıp dediğim şeyi pış diye anlıyorsun.
Genellikle böyle hataları yayınlayınca spigot yetkilileri sorunları çözüp güncel sürümlerde sorunu kaldırıyor. Benim gördüğüm konular arasındaydı bu hata güncelledikten sonra sorun çözülüyor diye bir şey duymuştum. Benim konu açtığım olaylar farklı şeyler senin gibi iki hata verince tüm plleri silmiyoruz kaynağını arıyoruz. Fakat sen direk nocheatplus gel bak diyorum konu açalım bu hata ile nocheatplus arasında ne olay var spigottaki moderatör ve adminler bakıp cevaplasın. İddia mı istiyorsun buyur geçelim skype ne iddiasına varsan konuyu açıp görelim.
Hani daha fazla yazmayacaktın qanqa?