Cold Cloc'k (Soğuk Saatler) Serisi Başlıyor !!!

Map Güzelmiydi ?

• Kullanılan toplam oy
    8

Bysport

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Yeni Advanture Map Yaptım Ve Serisi Gelicektir Öncelikle Şunu Söyliyim Klostrofobisi Olanlar Oynamasın
Beyler Map Bitince Yorum Atın Bu Sadece Denemeydi

Hikaye:
Dünyadaki Savaştan Ötürü 5 Kişiyi Denemek İçin Başka Bir Gezegene Götürüp Virüslü İnsanların İçine Bırakılır Ve Gözlemlenir
Bu 5 Kişi Depodaki Herşeyi Çok Hızlıca Tüketir Ve Depo Boşalır Kısa Süre İçerisinde Acil Yemek ve İlaç Bulmaları Gerekir
Bunun İçin 4 Kişi Tehlikeli Yollardan Geçip Ambar'a Gider Ama Orda Tıkılı Kalırlar Hiç Silahları Yoktur Ve Etrafı İsimsizler (virüslü insanlar)
Basar Tek Yolları Senin Onları Kurtarman Hadi Çabuk Ol. !!!

Resimler:

Burası Başlama Nokası
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Burası Koridorlardan Bir Görüntü

Burası Parkur

Burası Garaj

Harita Link'i

Tekrarlama Klostrofobisi Olanlar Oynamasın !!!

&Pr0Yum0lum&

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sorun yok da oyun bitince köprü yoktu oyunun modunu yaratıcıya almak zorunda kaldım[DOUBLEPOST=1391079579,1391079506][/DOUBLEPOST]
Teşekkürler Sorun Olursa Bana Haber Verisrsin :D
Sorun yok ya mapın iyi[DOUBLEPOST=1391079653][/DOUBLEPOST]İkinci bölümünü heyecanla bekliyorum beraber oynamaya ne dersin

ErenKanat03

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Mapın adına belki bir hata yapmış olabilirsin (Mapın adı Cold Cloc'k bence o Cold Clock olacaktı) ama gene de map fena değil.

Bysport

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler Bu Arada &Pr0YumOlum& Mapı Ben Yaptığım İçin Birlikte Oynamamız İlginç Olur :D Ama İstersen Başkasıyla Oyna Farketmez
Bu Arada Bunun 2. Mapı Bitmek Üzere Ondan Sonra Katman Zıplayıcısı Adlı Bir Mp Yayınlıyacağım
Oynayan Ve Yorum Yapan Herkeze Teşekkürler !!!

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hikaye güzelde resimlerdeki yapılar çok düz yani çoğu taştan açık hava falan olaydı eyiydi

&Pr0Yum0lum&

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler Bu Arada &Pr0YumOlum& Mapı Ben Yaptığım İçin Birlikte Oynamamız İlginç Olur :D Ama İstersen Başkasıyla Oyna Farketmez
Bu Arada Bunun 2. Mapı Bitmek Üzere Ondan Sonra Katman Zıplayıcısı Adlı Bir Mp Yayınlıyacağım
Oynayan Ve Yorum Yapan Herkeze Teşekkürler !!!
Yok ya öle değil zaten sen yaptın bu mapı başka mapta oynamak istersen forumdan ulaşabilirsin

Bysport

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hikaye güzelde resimlerdeki yapılar çok düz yani çoğu taştan açık hava falan olaydı eyiydi
Ya şimdi açık hava felan olsun isterdim ama hikayeye uymaz diye yapmadım yoksa yapardım ama bidahaki mapta yapıcam ![DOUBLEPOST=1391685278,1391685200][/DOUBLEPOST]
Yok ya öle değil zaten sen yaptın bu mapı başka mapta oynamak istersen forumdan ulaşabilirsin
Valla serven açarsan oynarızz :D