S
Sergun İnsanlarla Geçen Konuşmaları Yayınlama Adamlar Sana Güvenip Senle Konuşuorlar Sende Herşeyi Yayınlıyon
Birazdan SQL injection var mı diye test edeceğim.Büyür.. Bu arada PSN,XBOX,Minecraft id'in bi harika
YIQTIN BENİ EMREĞĞĞĞĞO bir şey mi ben bizim arkadaşa çarşı da milletin için de ''BENİM Kİ DAHA BÜYÜK!'' diye bağırttım. B)
Senden 3 yaş büyüğüm bir ''abi'' lafını bize hor görme.YIQTIN BENİ EMREĞĞĞĞĞ
Gürkan senden 1 yaş büyük ona abi demene gerek yok eğer kişi senden 2 yaş büyükse abi dersin bu işin raconu budur.Taam.Gürkan abi nerde?Ya neden herkes benden büyük? @MUHDE gel sen konuyu HORT'lat ta keyfim yerine gelsin.
Oq Taam yoq burda bişi Burda yazanı kimse görmedi nihahahahahaGürkan senden 1 yaş büyük ona abi demene gerek yok eğer kişi senden 2 yaş büyükse abi dersin bu işin raconu budur.
Ben de bir kızla iddaya girmiştim 5. sınıftayken yılan omurgalı mı omurgasız mı diye ben omurgalı diyordum o omurgasız diyordu iddaaya girdik kaybeden çıkışta ben eşeğim diye bağıracak dedim fen hocasına sorduk omurgalı dedi bağırmadı özür dilerimO bir şey mi ben bizim arkadaşa çarşı da milletin için de ''BENİM Kİ DAHA BÜYÜK!'' diye bağırttım. B)
matematik OPOq Taam yoq burda bişi Burda yazanı kimse görmedi nihahahahaha
Taam vurmayın abiim...