Colerested - Hapishane (-%10)

Colere

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bu konuda Deniz isimli arkadaşımla başladığımız "Colerested" isimli hapishanenin yapım aşamalarını bulabilir. Yakın bir gelecekte haritayı indirebilirsiniz. Yorumlarınız bizim için son derece önem taşımaktadır. Bu önemi suistimal etmemeniz rica olunur.

Kim tarafından yapılıyor?
Colere ve Deniz
Doku paketi nedir?
ModernHD

Resimler

davr0s

Doctor Who?
En iyi cevaplar
0
Bence bu fotoğrafları silerek default texturede bir kaç fotoğraf daha çek. Çünkü texture pack güzel olan yapıyı daha kötü gösterecek kadar detaysız. Dediğim gibi default texture ile resim çekersen daha iyi bir yorum yapabilirim diye düşünüyorum :)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Binanın dışı konsepte uygun duruyor ve güzel olmuş, ama kesin bir yorum yapmak için daha fazla fotoğraf gerekli. :/

davr0s

Doctor Who?
En iyi cevaplar
0
Renkli yazının benim zevkime kalmış bir şey olduğunu düşünüyorum burada kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca sadece dizilerde hapishane görüp burada yorum yaptığınız kanısındayım. Türkiye'de tamamen kapalı cezaevleri yok sadece sanırım. Dünya genelinde farklı tiplerde cezaevleri var. Biraz araştırma yap, perspektif düşün.[DOUBLEPOST=1401536488,1401536411][/DOUBLEPOST]Ayrıca, Türkçe'de özel isimler hariç hiçbir kelime büyük harfle yazılmaz. Sadece cümleye başlarken büyük harfle başlanır. İmlanında olmadığını düşünürsek haylaz bir 4. sınıf öğrencisisin.

ImprudentAxe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Renkli yazının benim zevkime kalmış bir şey olduğunu düşünüyorum burada kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca sadece dizilerde hapishane görüp burada yorum yaptığınız kanısındayım. Türkiye'de tamamen kapalı cezaevleri yok sadece sanırım. Dünya genelinde farklı tiplerde cezaevleri var. Biraz araştırma yap, perspektif düşün.[DOUBLEPOST=1401536488,1401536411][/DOUBLEPOST]Ayrıca, Türkçe'de özel isimler hariç hiçbir kelime büyük harfle yazılmaz. Sadece cümleye başlarken büyük harfle başlanır. İmlanında olmadığını düşünürsek haylaz bir 4. sınıf öğrencisisin.
9.sınıf Ogrencisiyim Ve Sadece Her Kelimeyi Buyuk Yazmak ''Benim Zevkime Kalmış bir şey''. Sadece Dikkat Çekmek Amaçlı Turuncu Yazınca Eline bir şey Geçmiyor ! Ayrıca Yapıya Gelirsek Sen Hayatında Böyle Bir Hapishane Gördün mü ? Birazcık Düşün Ne Dersin ?

davr0s

Doctor Who?
En iyi cevaplar
0
Bu içerik kaldırıldı.

Moderatör tarafından düzenlendi:

ImprudentAxe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dikkat çekmek isteseydim çekerdim burda 10 aşındaki çocuk gibi trip atma adam ol biraz. Sizin builder team kutu ev yapıyor herhalde ?
Evet Kutu Ev. https://forum.gamer.com.tr/konu/ebt-medieval-house-bu-yapıyı-görünce-gözleriniz-kamaşacak.200044/
https://forum.gamer.com.tr/konu/ebt-medieval-tower-made-by-seckabout.200822/
https://forum.gamer.com.tr/konu/japanese-house-by-seckabout.198255/[DOUBLEPOST=1401559323,1401559267][/DOUBLEPOST]
Otele benziyor hapishane daha koyu olur bahçesi uzun duvarlar falan :S
Hala Hapishaneler Böyle Olur Diyor Bide :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Kutu düz küptür siz yanlış anlamışsınız.Doğru cümle "Evet Karemsi yapı/ev ." olmalıydı.Ayrıca gösterdiğin yapılar gayet güzel.Niye onların böyle bir yönünü ifşa etmeye çalıştığını anlamış değilim ? Ama cidden güzel yapıtlar haa :D