Mr.ComiqSoon
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
ozaman ne rapor ediyon ki sen şimdi? :blase:Haklısın ama küfür etmenede gerek yok forumda küfür kesinlikle yasak ve uzaklaştirmaya kadar gidebilen bir şey dikkat et.
ozaman ne rapor ediyon ki sen şimdi? :blase:Haklısın ama küfür etmenede gerek yok forumda küfür kesinlikle yasak ve uzaklaştirmaya kadar gidebilen bir şey dikkat et.
adam kötü olmuş demiyor yalnız yaptığın şey senin değil diyor.Ki buda eleştriye girdiğini pek sanmıyorum.NEYSE BU KONU ARTIK BURDA KAPANSIN LÜTFEN YORUMUMUDA KALDIRDIM ZATEN.ÖZÜRDE DİLİYORUM ADAMDAN OKEY Mİ?Mr.ComiqSoon atar yapmanın bir anlamı yok. Harita kurallarını oku lütfen. orda yazıyor ki her eleştiriye açık olmalı yazıyor. Ve bir adam sana bu çok kötü olmuş deyince öyle olmuyor. Atar yapma yani
Eyvallah koçadam haklı olduğu halde ne hale getirdiniz utanın bilemem bu arada kardeşim map süper ve texture packıda kullanıyorum tebrikler![]()
söylemesen olmuyor değil mi?MCEdit kullanılmış![]()
çok teşekkür ederim kardeşim bunu söyleyen ikinci kişisinheroßrines manisons gißi ama daha farklı en güzel türk mapı ßence
Yok la ne alaka Hypixel korkuyor mu?Niye ki? Sizin yerinizi alıcaklar diyemi korkuyorsun yoksa?
haklısın neyse uzatmanın alemi yok güzelse güzel kötüyse kötüHayırO adamın zaten ünlü olmasının sebebi mapları + minecraftın orjinal forumunun admini olması
![]()
minecraftını update etmelisinkardeş oyun başlarken dönüştürülmesi gereg diyo ne demek