Yardım CombatLog - Aciliyeti var

uKaya19

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8.x
Merhaba arkadaslar sunucumda CombatLog ile ilgili problem var. Oyunculara pvp bitince 'Oyundan çıkabilirsin' uyarısı vermesine rağman oyuncular çıkınca itemeler yere düşüyor. En az 10 saniye sonra çıkmaları gerekiyor, ben problemi çözdüm fakat çok saglıklı degil savaş bitince 'Savas bitti, 10 saniye sonra çıkabilirsin' yazdım ama daha düzgün ve sağlıklı olmasını istiyorum nasıl yapabilirim.

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
Merhabalar CombatLog plugini sorunludur. Onun yerine CombatLogX kullanmanızı tavsiye ederim. Lakin CombatlogX de pek iç açıcı değildir. Eğer maddi durumunuz el veriyorsa
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adlı eklentiyi satın almanızı öneririm. Optimize, sorunsuz ve sürekli güncelleme gelen bir eklentidir.

uKaya19

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar CombatLog plugini sorunludur. Onun yerine CombatLogX kullanmanızı tavsiye ederim. Lakin CombatlogX de pek iç açıcı değildir. Eğer maddi durumunuz el veriyorsa
adlı eklentiyi satın almanızı öneririm. Optimize, sorunsuz ve sürekli güncelleme gelen bir eklentidir.
[/QUOTE
Cok teşekkür ederim yardımlarınız icin dediğiniz gibi yapacağım o zaman eğer çözümü bulunmaz ise