Çoktan engelledim bile./logout ile yapıyorlar sanırım.O komutu engellersen yapamazlar herhalde.
Engellemene rağmen mi yapıyorlarÇoktan engelledim bile.
Evet.Engellemene rağmen mi yapıyorlar
Nasıl engellendigini biliyormusun ?Benim bildiğim nuke yardımıylada yapılabiliyor combat + griefte
Malesef :/ Bunun için ya pluginlerden birini kaldıracaksın ya da özel bir launcher kullanacaksın ki nuke falan engellensinEvet.
Nasıl engellendigini biliyormusun ?
Denemedim hayır.[DOUBLEPOST=1409038468,1409038380][/DOUBLEPOST]Denemek istiyorum fakat bu grief prevention laneti her şeye karışıyor. Bunun combatını nasıl kapatıcam bu griefpreventionun ?Combat Tag Kullanmayi denedinmi ?
Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.
Griefle ilgili pek fazla bilgim yok muhtemelen config dosyasındadirDenemedim hayır.[DOUBLEPOST=1409038468,1409038380][/DOUBLEPOST]Denemek istiyorum fakat bu grief prevention laneti her şeye karışıyor. Bunun combatını nasıl kapatıcam bu griefpreventionun ?
Kaç kez girdim denedim yine olmadı.[DOUBLEPOST=1409039912,1409039879][/DOUBLEPOST]Bunun combatı kapanmıyor.Griefle ilgili pek fazla bilgim yok muhtemelen config dosyasındadir
Telefondan Yazıyorum Hatalı Yazarsam Şimdiden Özür Dilerim.
Jar'dan ve config'den sorunsuzu var bende ancak veremem.Kaç kez girdim denedim yine olmadı.[DOUBLEPOST=1409039912,1409039879][/DOUBLEPOST]Bunun combatı kapanmıyor.
Kardesim bundan bizene. Sorunsuzu olabilir. Vermeyeceksen neden yazıyosun ?Jar'dan ve config'den sorunsuzu var bende ancak veremem.
Kanal tanıtım yeri burası değil. Rapor edildi.Minecraft Oyuncuları Müjde ;
Bu Kanalda Her 3 Günde 1 Çekiliş Videosu Olacaktır. Herkese Teşekkürler.
http://www.youtube.com/channel/UCAVBiAMQhbdZzQoJUkzH37w
Forumda rapor edildi mesajları yasaktır.Kanal tanıtım yeri burası değil. Rapor edildi.