Comes Alive mod açılmıyor

Playfulll

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben comes alive modu indirmek istiyorum ama indirmiyor araştırdım edit profile ye tıklayıp bir şey yapıcakmışız ama benim minecraft launcherde edit profile bölümü yok ne yapabilirim?

EnderKaanII

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kullandığın fırlatıcı (launcher) güncel değil. Güncel bir fırlatıcının "Edit Profile" bölümü mevcuttur. Güncellemeyi dene.
Güncellemek için kayıtlarını yedekle ve .minecraft klasörünü SİL; daha sonra yeniden çalıştır ve modları yeniden yükle.

Iskefiyeli

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kullandığın fırlatıcı (launcher) güncel değil. Güncel bir fırlatıcının "Edit Profile" bölümü mevcuttur. Güncellemeyi dene.
Güncellemek için kayıtlarını yedekle ve .minecraft klasörünü SİL; daha sonra yeniden çalıştır ve modları yeniden yükle.
Gerçekten güncellemen iyi olur. Veya TeamExtreme Launcher indirebilirsin. Kendini otomatik günceller.

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
sürümü kontrol et.bu arada bi'şey daha var o modlar bazı coremodlarla beraber çalışıyor.deneyimim var senin gibi kızlarla sims tipi modlarla oynamışıtım [oynamakisteyen skype: erenreyiz2003]. neyse bunları araştır

Reix

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ok nası grup açıyoz ben kafa atmayı sevenlere katıldım[DOUBLEPOST=1403205773,1403205742][/DOUBLEPOST]bide skyğe gel lan :D konudan sapıyoz (sırıtamamak)