Command blocka daha yakın olan adama gidiyor her şeyp en yakın oyuncu yani basan kişi
R=3 ne ise yarıyor@p nin yanına radius yani @p[r=3] gibisinden belirtmekte fayda var.
Tamam teşekkür ederim konu yeri yanlışsa da özür dilerim@p kullanırsın, daha bugsuzu için @p[r=2] dersin adam basmak için 2 blok yakına gelmek zorunda kalır. "r=x" demek max. şu kadar uzaklıktaki oyuncu/oyunculara uygula demek.[DOUBLEPOST=1434187371,1434187206][/DOUBLEPOST]Edit: Ayrıca konu yeri yanlış.
@p[r=2] gibi kullanman iyidir. fakat sadece belli kişiye olmasını istiyorsan ya da garantilemek istiyorsan bir score verip @p[score_x=1]
Kırmızı x yerine o objective'nin ismini yaz sadece o karakter etkilenir
Bu arada ben adenzu54'ün eski hesabıyım o susturulduğu için bunla yazmak zorunda kaldım
Hayır seninki yanlış max diye bi şey yok"Basan kişi" diye bir terim yok!
@p Radius'u command block'a en yakın olan player'dır.
@a Tüm Oyuncular'dır.
@r Rastege seçilen Oyuncular'dır.
@e Tüm Entity'lerdir.
-------------Terimler Sözlüğü----------------
Radius=Uzaklık-Mesafe.
Player=Oyuncu-Oyunu oynayan kişi.
Entity-Yapay zekaya sahip olan her şey-Ör. Ok,Zombie,Oyuncu,ItemFrame,Chicken.[DOUBLEPOST=1434187858,1434187686][/DOUBLEPOST]
"@p[score_x=1]" diye bir şey yok maalesef.
@p[score_x_min=1]
@p[score_x_max=1]
eksik yazmışım afedersin fakat neden benim dünyamdaki komut çalışıyor böyle yazmama rağmen? garip..."Basan kişi" diye bir terim yok!
@p Radius'u command block'a en yakın olan player'dır.
@a Tüm Oyuncular'dır.
@r Rastege seçilen Oyuncular'dır.
@e Tüm Entity'lerdir.
-------------Terimler Sözlüğü----------------
Radius=Uzaklık-Mesafe.
Player=Oyuncu-Oyunu oynayan kişi.
Entity-Yapay zekaya sahip olan her şey-Ör. Ok,Zombie,Oyuncu,ItemFrame,Chicken.[DOUBLEPOST=1434187858,1434187686][/DOUBLEPOST]
"@p[score_x=1]" diye bir şey yok maalesef.
@p[score_x_min=1]
@p[score_x_max=1]