Command Block ( Yeri Değilse Affedin )

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
iyi forumlar arkadaşlar. java veya herhangi bi dil bilgim olmadıgı icin kendi serverımda basit olan command block ile yoluma devam etmek istiyordum. fakat bi sorunum var,
ilk olarak server 1.7.2 'ydi ama yazdıgım (testforblock - -1 - minecraft:stone) 1 üstde taş varmı diye bakan komut olmasa dahi onay veriyordu, karşılaştırıcıya sinyal veriyordu
sorun bukkit 1.7.2 R3 de diye düşündüm serverda 50den fazla plugin vardı tek tek 1.7.9 unu buldum kalanları eledim, yerlerine başka buldum sıra geldi command block a gene aynı sorun ek'de vercegim görüntü gibi ne olursa olsun onay veriyor. nasıl düzelte bilirim yoksa bukkit ile uyumlu değilmidir anlayamadım , veya karşılaştırmanın başka komutu varmı dır ustalar, cevaplarınızı bekliyorum..

craftZonline - virtuaL

EK:

VevoTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla bazı command block komutları bukkit veya spigot ile kullanılamıyor. O yüzden adventure map tarzı eğlence haritası yapanlar minecraft ın orijinal multiplayer sunucusunu kullandırıyorlar. İndirmek istersen
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
clock`u 1 redstone dust daha uzat bakalım bir şey değişecek mi ? Bu arada konu yeri yanlış :)

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hocam benim ne olursa olsun çalışıyor :/ ben sadece onay verdiginde çalışmasını istiyorum (dogru olanı)

commandblock da yazan = testforblock -0 -1 -0 1

resimler:

şalteri açtığımda :

şalter olmazsa

yenileyici yerine karşılaştırıcı koyarsam :/

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
cok iyi olur hocam[DOUBLEPOST=1406109831,1406109668][/DOUBLEPOST]skype kullanıyorsanız ekliyebilirmisiniz ? emre virtuaL
Bebek fotoğrafı var

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
sorunumu mazur gör ancak skype güncel değil ve indirince "windows bunu çalıştıramadı" diyor, üzgünüm :(

Son düzenleme:

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
o zaman hocam ip : 88.251.228.70
ama girecegin ismi söylersen while liste ekliyelim