command block

altuğ 123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
lütfen bana admin command blockların nasıl kkulnıldığını anlatırmısnı bide komutu yazıyorum olmuyor server de ayrıntılı anlat nolur

İnferi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben anlatabilirim öncelik le command block a kısaca cb diyeceğim ve eğer server dosyasındaki .properties deki(true false filan yazan şey )
enable command block : true yapmazsak çalışmaz (true yerinde false yazıyor onu true yap ) ve sonrada server i aç önce opluğun olmalı kullanmak için
içine komutları gireceksin ve komutlat çalışacak ...
Komutlar 2 dk sonra yazılacak

altuğ 123

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben anlatabilirim öncelik le command block a kısaca cb diyeceğim ve eğer server dosyasındaki .properties deki(true false filan yazan şey )
enable command block : true yapmazsak çalışmaz (true yerinde false yazıyor onu true yap ) ve sonrada server i aç önce opluğun olmalı kullanmak için
içine komutları gireceksin ve komutlat çalışacak ...
Komutlar 2 dk sonra yazılacak

fercekten cok teşekür ederim

İnferi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
komut yapmak için Cb ye sağ tık yaptığımızda açılan yere / yazmaya gerek yoktur
direk komutu gireriz
komutlar
1- Tp komutu mesela [Tp ali Ahmet] yazarsak ve enerji verirsek (Kızıltaş) kodu yapar ve aliyi ahmet'e tpler
2- Me komutu bu komut mesaj komutu'dur admin olmasa bile yapılabilir Chat yerinde [Me Herkeze selam] yazılırsa = * Herkeze selam = diye görünür
3- Give komutu mesela = [Give ali 1 64] ali adlı oyuncuya 1 numaralı eşyadan 64 tane verir[DOUBLEPOST=1372190371,1372190293][/DOUBLEPOST]Cb lerdeki bir özellikte tüm oyunculara rastgele bir oyuncuya veya en yakındaki oyuncuya kod yapabilmesidir
[et]P en yakındaki oyuncu
[et]R rastgele bir oyuncu
[et]A bütün oyuncular
mesela [Give [et]P 1 64] en yakındaki oyuncuya 1 numaralı eşyadan 64 tane verir
[et] yazmamın sebebi et işaretinin hata vermesidir işe yaradıysa ne mutlu bana teşekkür için beğenmen yeter sadece