Command blockla groupmanager komutları kullanımı [Yardım]

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar ben arkadaşlarımla beraber türkiyedeki mmorpg serverlerin az olduğunu farkettik ve acemi bir ekip olarak server kurma işine girdik fakat ben faction ve group manager pluginlerinin komutlarını command blockta kullanma istiyorum nasıl olabilir bu ? Yani mesela 3 tane ülke var a ülkesi b ülkesi c ülkesi bn bunların oyun başında karakterlerini command blockla nasıl bölebilirim aynı ülkedeeki insanlar birbirlerine vurmucak mesela bu faction pluginiyle sağlanabilir fakat bn group managerle de ülkedeki karakterlerin classları belirlemesini isiiyorum faction ve group manager konusunda yardımcı olsanız ? çünkü bunu bazı serverler yapıyo bnde yapmak istiyorum internetten araştırdım fakat hiçbir şey yok alakasız şeyler çıkıor. yardımlarnıza şimdiden teşeşkkür ederim...

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Şöyle Yaparsın Örn Adamı Bölge Seçme Yerine Tp Ledin Oradaki Tuşlarla Komut Bloğuna Bağladığında Komut Bloğuna " /manuadd @p asınıfı " gibi
Faction Plugini Hakkında Hiç Bilgim Yok Ama Şöyle Olabilir Oyunculara Kuruculardaki Gibi İstediği Factiona Girme Yetkisi Verirsin Ama Çıkış Yetkisini Silersin Oyuncu Girerken Komut Bloğuna " /f join adsd " tazı Yaparsın Geri Çıkamayacağı İçin Tek Seçimlik Olur Dediğim Gibi Fation Plugini Komutu Varsa Birini Bir Factiona Sokma Gibi Örn " /f go oyuncu faction " ise sen oraya " /f go @p faction " yazarsan Olabilir

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
aga komutları biliomda yazınca olmuo internetten araştırdım groupmanagerin içine fln girdim ordan configden hallettim onu factionu bilmiorum

RepublicanSensei

ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
En iyi cevaplar
0
Şöyle Yaparsın Örn Adamı Bölge Seçme Yerine Tp Ledin Oradaki Tuşlarla Komut Bloğuna Bağladığında Komut Bloğuna " /manuadd @p asınıfı " gibi
Faction Plugini Hakkında Hiç Bilgim Yok Ama Şöyle Olabilir Oyunculara Kuruculardaki Gibi İstediği Factiona Girme Yetkisi Verirsin Ama Çıkış Yetkisini Silersin Oyuncu Girerken Komut Bloğuna " /f join adsd " tazı Yaparsın Geri Çıkamayacağı İçin Tek Seçimlik Olur Dediğim Gibi Fation Plugini Komutu Varsa Birini Bir Factiona Sokma Gibi Örn " /f go oyuncu faction " ise sen oraya " /f go @p faction " yazarsan Olabilir
Neden profiline girilmiyor :S

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben biraz daha ayrıntılı açıklıyım kardeş 4 ülkeden her birinin farklı güçleri var mesela bir ülkenin özelliği yaycılık bu yaycılığı kitlere ayırcam ya alevliokçu yada güçlüokçu fln yani bir ülkede her kit olmucak öle[DOUBLEPOST=1430046003,1430045925][/DOUBLEPOST]eğer senin dediişn gibi herkes istediği istediği ülkeye girebilseydi olmazdı