CommandSigns Plugini En Yakın Oyuncu [YARDIM]

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben bir sunucu açmayı planlıyorum. Neredeyse bitmiş durumda. Ancak bu CommandSigns hakkında bir şeyi aradım taradım bulamadım.

Mesela biri tabelaya tıkladı. Ona minecart verecek. Komutu /give minecart yapıyorum ama tabi olmuyor. İlla ki oyuncu lazım. Tıklayan (en yakındaki) oyuncuyu nasıl yaparız? Command Block'taki gibi @p koymayı denedim ama olmadı.

Bir de para çekmesini nasıl yapabiliriz. Admin isimli kullanıcıya para gidiyor ama kullanıcıya aktarmadan sadece parayı alma komutu var mı?

Şimdiden teşekkürler. :)

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
@p işe yaramaz en yakın oyuncuyu almana gerek yok sen nereye <player> yazarsan oraya oyuncu ismi gelecektir.
/money take 3000 <player> olması lazım ama olmazsa /cmdsigns insert 2 $3000 yaz

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@p işe yaramaz en yakın oyuncuyu almana gerek yok sen nereye <player> yazarsan oraya oyuncu ismi gelecektir.
Çok teşekkür ederim. Çalıştı :)[DOUBLEPOST=1437638491,1437638005][/DOUBLEPOST]
Bir sorum daha olacaktı. CommandSigns'te edit nasıl oluyor. /cmdsigns edit yazıyorum gerisini yapamadım.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Çok teşekkür ederim. Çalıştı :)[DOUBLEPOST=1437638491,1437638005][/DOUBLEPOST]
Bir sorum daha olacaktı. CommandSigns'te edit nasıl oluyor. /cmdsigns edit yazıyorum gerisini yapamadım.
ben de bilmiyorum hep kaldırıp yeniden yapmıştım editin ne işe yaradığını bilmem

serkant

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Gene bir sorunla karşınızdayım. Oyuncuların tabelaya sağ tıkladıklarına İnşaatçı grubuna geçmesini istiyorum. Komutu insertliyorum. /manuadd <player> insaatci yazıyorum insertlemek için. Oyuncular sağ tıkladıklarında gayet düzgün bir şekilde çalışıyor. Ancak onlar oyuncu oldukları için perm hatası veriyor. Sorun commandsigns perminden değil group manager perminden kaynaklı. Group manager onlara izin vermiyor haliyle. Ne yapabilirim. /manuadd komutunu onlara verirsem istediklerini yaparlar. Şimdiden teşekkürler :)

Yardım please @Krumb069

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba. Gene bir sorunla karşınızdayım. Oyuncuların tabelaya sağ tıkladıklarına İnşaatçı grubuna geçmesini istiyorum. Komutu insertliyorum. /manuadd <player> insaatci yazıyorum insertlemek için. Oyuncular sağ tıkladıklarında gayet düzgün bir şekilde çalışıyor. Ancak onlar oyuncu oldukları için perm hatası veriyor. Sorun commandsigns perminden değil group manager perminden kaynaklı. Group manager onlara izin vermiyor haliyle. Ne yapabilirim. /manuadd komutunu onlara verirsem istediklerini yaparlar. Şimdiden teşekkürler :)

Yardım please @Krumb069
skript kullan.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1

Yardım please @Krumb069
Komutu op şeklinde uygulat yani
/^manuadd <player> insaatci