eLvvNt
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Turk yapımı yok (ben görmedim) ama internette öyle oslar böyle oslar cirit atıyorTürkçe / Türk yapımı kaç os var sayar mısın? (Bende bilmek isterim yani)
Turk yapımı yok (ben görmedim) ama internette öyle oslar böyle oslar cirit atıyorTürkçe / Türk yapımı kaç os var sayar mısın? (Bende bilmek isterim yani)
yani amacım türkiyedeki computercraft kullanıcılarına şifreli kapı dışındaki şeyleri öğretmek diyebilirimTurk yapımı yok (ben görmedim) ama internette öyle oslar böyle oslar cirit atıyor
Web sitesi yapmayı denedim yapamadımyani amacım türkiyedeki computercraft kullanıcılarına şifreli kapı dışındaki şeyleri öğretmek diyebilirim(ama aslında amacım farklı şeyler yapmak ta siz bunu boşverin )
bsod snippet'i paylaşıyorumWeb sitesi yapmayı denedim yapamadımrednet hakkında 0'ım
O ne ?bsod snippet'i paylaşıyorum![]()
Blue screen of death yaptım da onu veriyorum yaniO ne ?
Sistemini hemen inceledim (pastebinden kurulum kodlarını sadece pc bozukBlue screen of death yaptım da onu veriyorum yanikullanmak için programındaki functionlar hariç herşeyi main functionuna koyuyorsun ve ta taa
![]()
ne demek istediğinii anlamadım ama adv. computerlere olduğunu belirttim[DOUBLEPOST=1408032013,1408031705][/DOUBLEPOST]bsod snippetimi de yolladımSistemini hemen inceledim (pastebinden kurulum kodlarını sadece pc bozuk) . Kurulumda bana göre daha gelişmiş şeyler yapabilirsin. Mesela tüm dosyaları gizli bir klasore kopyalamak gibi
Ayrıca ben advanced computer değil normal computer kullandığımdan titlebar colorapi gibi şeyler kullanamıyorum (kapı sistemi varda - ctrl startupu başlatıyor restart terminal ve shutdown yok yani). Onları kullanırsan çokta güzel olur der geçerim