ComputerCraft Şifreli Kapı Yapımı [Coder-X]

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Turk yapımı yok (ben görmedim) ama internette öyle oslar böyle oslar cirit atıyor
yani amacım türkiyedeki computercraft kullanıcılarına şifreli kapı dışındaki şeyleri öğretmek diyebilirim :) (ama aslında amacım farklı şeyler yapmak ta siz bunu boşverin )

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Blue screen of death yaptım da onu veriyorum yani :) kullanmak için programındaki functionlar hariç herşeyi main functionuna koyuyorsun ve ta taa :D
Sistemini hemen inceledim (pastebinden kurulum kodlarını sadece pc bozuk :D) . Kurulumda bana göre daha gelişmiş şeyler yapabilirsin. Mesela tüm dosyaları gizli bir klasore kopyalamak gibi :D Ayrıca ben advanced computer değil normal computer kullandığımdan titlebar colorapi gibi şeyler kullanamıyorum (kapı sistemi varda - ctrl startupu başlatıyor restart terminal ve shutdown yok yani). Onları kullanırsan çokta güzel olur der geçerim

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Sistemini hemen inceledim (pastebinden kurulum kodlarını sadece pc bozuk :D) . Kurulumda bana göre daha gelişmiş şeyler yapabilirsin. Mesela tüm dosyaları gizli bir klasore kopyalamak gibi :D Ayrıca ben advanced computer değil normal computer kullandığımdan titlebar colorapi gibi şeyler kullanamıyorum (kapı sistemi varda - ctrl startupu başlatıyor restart terminal ve shutdown yok yani). Onları kullanırsan çokta güzel olur der geçerim
ne demek istediğinii anlamadım ama adv. computerlere olduğunu belirttim[DOUBLEPOST=1408032013,1408031705][/DOUBLEPOST]bsod snippetimi de yolladım