ConConcraft Serveri Kuracağım Çok Deneyimli PLuginer Ve Builder A İhtiyacım Var +15

RinHyuga

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet İlk Öncelikle Adım Doruk Bir ConCon server i Kurmak İstiyorum Ama Pluginer Ve Builder Lazım 10 kişilik Olacak Ünlü Youtuber Lerinki Gibi Ne Benzer 7 Lişi De Olabilir
-Çalıştığı Server Lar
-İletişim : Skype v.b
-Plugin Bilgisi :
Çok Önemli Araba Uçak Deniz Altı Hologram Market (ConConCraft Market i ) Gibi Veya Daha Zor Pluginler İsteneBilir Eyer İşini Düzgün Yaparsa Maaş Verilir
-Neden Biz :

Scripter Alımı !!!
-Çalıştığı Server Lar :
-İletişim Skype v.b
-Neden Biz

Son düzenleme:

wernawerf

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
-Yetki : pluginer veya muhtar
-Çalıştığı Server Ler : su anda bır serverde calısmıyorum daha once 11 adet serverde calısıtm 2 tane conconcrafttı
-İletişim : Skype v.b wernawer offical
-Plugin Bilgisi : Çok Önemli Araba Uçak Deniz Altı Hologram Market (ConConCraft Market i ) Gibi Veya Daha Zor Pluginler İsteneBilir Eyer İşini Düzgün Yaparsa Maaş Verilir
-Neden Biz : durust oldugunuza cana yakın ahlaklı duzgun davranısları olan bırıne benzedıgınız ıcın

yunusemrekabak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bende bir concocraft hasatsıyım youtuberlardan gördüm çok beğenim seninle çalışmak isterim
-Yetki: pluginer (muhtarda olabilir yada komiser)
-Çalıştığı Server Lar: kendi serverimde çalışmıştım oda conconcraftı maddi sıkıntılar yüzünden kapatıldı ve 9 serverdada admin olmuşluğum vardır
-İletişim : Skype cpt_kylha
-Plugin Bilgisi : coconcraftla ilgili pluginleri bilirim
-Neden Biz :baştadada söylediğim gibi conconcraft hastasıyım sizinle çalışmak isterim

Son düzenleme:

Emre3551

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
-Çalıştığı Server Ler : su anda bır serverde calısmıyorum daha once 11 adet serverde calısıtm 2 tane conconcrafttı
-Plugin Bilgisi : Çok Önemli Araba Uçak Deniz Altı Hologram Market (ConConCraft Market i ) Gibi Veya Daha Zor Pluginler İsteneBilir Eyer İşini Düzgün Yaparsa Maaş Verilir
-Neden Biz : durust oldugunuza cana yakın ahlaklı duzgun davranısları olan bırıne benzedıgınız ıcın
Öncelikle bende bir concocraft hasatsıyım youtuberlardan gördüm çok beğenim seninle çalışmak isterim
-Yetki: pluginer (muhtarda olabilir yada komiser)
-Çalıştığı Server Lar: kendi serverimde çalışmıştım oda conconcraftı maddi sıkıntılar yüzünden kapatıldı ve 9 serverdada admin olmuşluğum vardır
-İletişim : Skype cpt_kylha
-Plugin Bilgisi : coconcraftla ilgili pluginleri bilirim
-Neden Biz :baştadada söylediğim gibi conconcraft hastasıyım sizinle çalışmak isterim
İkisinden'De Bir hayır gelmez Bence Karar Senin

RinHyuga

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
-Neden Biz : durust oldugunuza cana yakın ahlaklı duzgun davranısları olan bırıne benzedıgınız ıcınS
Skype nizi Kontrol Ediniz

Bizim Açacağımız Server 10 Kişilik Ve Faction Ws gibi Olmiyacaktır

RmznBaBa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
-Yetki : Gönlünüzden ne Koparsa
-Çalıştığı Server Lar : Çalıştırğım Server Yok Bu Yüzden 7/24 Serverinizde Olabilriim
-İletişim : Skype v.b : facebook:100007017090136_1
-Plugin Bilgisi : Çok Fazla Plugin Bilgim Yok Malesef
-Neden Biz : Bu Devirde Adam Gibi CONCON Craft Serveri bulmak zor bundan dolayı ilk sizi gördüm ve sizin sw nizin adam gibi sw olmasına güveniyorum bundan dolayı sizinle çalışmak isterim
KARAR SİZİN

HayalPres

Marangoz
En iyi cevaplar
0
-Ad:Anıl
-Soy ad:Bilen
-Yetki : Pluginer.
-Çalıştığı Server Lar : şu an çalıştığım mevcut server yok fakat birçok sunucuda çalıştım.
-İletişim : Skype v.b : anilbilen1 gmail:[email protected].
-Plugin Bilgisi : Nerdeyse hepsi.
-Neden Biz : Con Con craft serveri güzele benziyor onun için burdayım.
-Bu arada bütün pluginleri editleyebilirim, herhangi bir ücret almam.

BurakH4cker

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
-Yetki : Pluginer
-Çalıştığı Server Lar Bir sürü
-İletişim : Skype v.b gmail [email protected]
-Plugin Bilgisi : Çok Önemli Araba Uçak Deniz Altı Hologram Market (ConConCraft Market i ) Gibi Veya Daha Zor Pluginler İsteneBilir Eyer İşini Düzgün Yaparsa Maaş Verilir %100 Plugin bilgim var
-Neden Biz : Sizi seviyorum