Connection Lost Allah Rızası İçin İçeri KAZANÇLI ÇIKACAKSIN!

holostop12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba Arkadaslar,

Bu 3. aynı konum sanırım daha hıc cevap gelmedı.Dedıgım gıbı arkadaslar oncekı konumda cracklı hunger games buldum tamam okey oyundan atıyordu ıste pcye reset at modeme reset at bı sekılde gecıyordu.Cracklı ondandır dıyordum bu sorun premium almaya karar verdım ve aldım.Ya bole bıse olabilirmi bu hatayı daha cok alıyorum ama sunu farkettım leptop kullanıyorum wifiden baglanınca %90 bu hatayı alıyorum modemle bagladıgım zaman bu oran azda olsa dusuyor pcmde sorun var dedım fakat bugun baska bır net denedım inanırmısınız bılmem netten bır siteye girmek icin devre dısı bırakıp acıyorum wifiyı o derece ama iste aksılık ya bı kere bıle oyundan atmadı benı lag oldu ama yinede atmadı bunda 0 lag ama atıyor.Simdi arkadslar aşağıya tam olarak hatayı yazıcam eger premium degılsenız buyuk oranda lagsız kıtsız premium serverdakı maplardan kurulmus bir server atıcam.Eğer premiumsanız kendı channelımda bir hunger games bolumumde konuk eticem sizi belkıde pek kazançlı degılsınız fakat benım elımden bu gelıyor.Yazdıklarımdan anlamadıgınız yerlerı soyleyın bende altta ayrıntılı bir sekılde tartısırım sızle.

Hata:
Connection Lost Internal Exception:java.net.SocketException:Connection Reset

BAŞTAN SÖYLİYEYİM OYUNA GİRERKEN DEGİL OYUN SIRASINDA!

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.. CHANNEL:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ABONE OL!

Poor Craft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Crackli oyunu açarken Force Uptade yapmayı denedin mi ya da DNS adreslerini değiştirmeyi? Bu arada ABONE OL gibi sert bir şekilde emir vermen hiç hoş değil.

holostop12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kim üstüne ne alınırsa gelıp oldurcek degılım ya :D o an ole yazdım isteyen olur isteyen olmaz pasa gonlun ne derse ha dedıgını hıc yapmadım aama suan premium serverde oynamak istiyorum dedgım gibi pcye res modeme res bi sekilde geciyor ama ben hep boyle yapmak istemiyorum umarım anlatabilmisimdir

holostop12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İntel Core İ5 2.50 ghz ddr3 ram ekran kartı 2gb amd radeon 7770 fazla yazdım ama isine yarar belkı

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
telefon splitterinden modeme giden kablo hasarlı olabilir ? o yüzden paket kopukluğundan direk atabilir.

holostop12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Resul laf koyma cabalarına hayranım sabah sabah guldurdun rayandu dedıgın mantıklı geldı bı bakayım sorun varmı yokmu diye.

holostop12

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada sunu da soylim turk serverlerınde olmuyor atıyorum kıtlıde mesela hıc atmadı ama yabancı serverlarına özgü birsey sanırım ben yıne kendı taktıklerımı uygulicam galiba rayangu eger istersen senı konuk etmek istiyorum bir hunger games bolumumde :) premium deılsende bı kıtsız server vericem elımden bu kadar gelıyor k.b

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
hiç gereği yok :D . ve yabancı serverlarda atıyorsa yurtdışında ping 200 altında olmaz. Yabancı serverlarda atma olasılığı %50 daha fazladır. Sanırım modeminizde çok önemli kopmalar gerçekleşiyor ama bende bulabilmiş değilim. 0 lag varken attığına göre ani kopmalar var. Ama türk serverlarda olmuyor diyorsun. Bunu açıklamak zor olucak ama düşünüyorum :D