SanalMimar07
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Millet ,
Önceki hesabımda ''Connor Wayne Adventure Map v1'' i paylaşmıştım.v2'si kısa sürede tek başıma tamamladım ve sizlere sunuyorum
Hikayemiz ;
Öncelikle Kontrol Ettigimiz Karekterin adı ; Connor Wayne
Connor Wayne babası kayıp annesi ise bir köylerine bir saldırı sonucu hayatini kaybeden birisidir.Connor son ümidi olan babasını bulmak için yollara cıkar yanına arkadası olan edward ile yola cikiyorlar fakat gidicekleri yer ''ATLANTİS '' burasi cok '' TEHLİKELİ '' oldugu icin yol arkadaşı edward gelmekte biraz ısrar ediyor.Ama kareterimiz connor sonunda ikna edebiliyor. Yollara düldül adlı atıyla cıkıyor ve hic beklemedigi bir sey basına geliyor. Atlantis hic beklemedigi bir sekilde yikilmis gorunuyor ve connor o anda hayal kırıklıgına ugruyor ama edward sadece bir aldatma oldugunu zannediyor..
========================================
v2'de v1'e göre değişenler
=================================================
V2
-Ödül Sandıkları çoğaldi. |
-Senaryo büyütüldü. |
-Gezilcek yerler artırıldı. |
-Konusmalar düzeltildi. |
-Parkurlar yapildi [1adet] v3'te cogalcagını dusunuyorum. |
-Boss Eklendi. |
-Moblarla savaş büyütüldü. |
-Peaceful'da oynamayin. |
-Hile Açmayin. [/tp serbest] |
NOT:Arkadaşlar ben haritayi kendim yaptigim için ve komutsuz yaptigim için bazen haritalar kisa olabiliyor ama dedigim gibi v3,v4'lerde eksikliklerim telafi edilmiş şekilde sizlere sunucam , atlantisi yapmak cok zor oldugu için bulabilirsem atlantis haritasi indirip orada çalişmalar yapıcam arkadaşlar simdiden desteklerini esirgemeyenler için teşşekür ediyorum , umarim sizlere daha iyi haritalar sunabilirim.
Resimler ;
Linklerim Tazedir
Netload ;
Link kırık veya dosya mevcut degil derse pm atin yeterlidir
Önceki hesabımda ''Connor Wayne Adventure Map v1'' i paylaşmıştım.v2'si kısa sürede tek başıma tamamladım ve sizlere sunuyorum
Hikayemiz ;
Öncelikle Kontrol Ettigimiz Karekterin adı ; Connor Wayne
Connor Wayne babası kayıp annesi ise bir köylerine bir saldırı sonucu hayatini kaybeden birisidir.Connor son ümidi olan babasını bulmak için yollara cıkar yanına arkadası olan edward ile yola cikiyorlar fakat gidicekleri yer ''ATLANTİS '' burasi cok '' TEHLİKELİ '' oldugu icin yol arkadaşı edward gelmekte biraz ısrar ediyor.Ama kareterimiz connor sonunda ikna edebiliyor. Yollara düldül adlı atıyla cıkıyor ve hic beklemedigi bir sey basına geliyor. Atlantis hic beklemedigi bir sekilde yikilmis gorunuyor ve connor o anda hayal kırıklıgına ugruyor ama edward sadece bir aldatma oldugunu zannediyor..
========================================
v2'de v1'e göre değişenler
=================================================
V2
-Ödül Sandıkları çoğaldi. |
-Senaryo büyütüldü. |
-Gezilcek yerler artırıldı. |
-Konusmalar düzeltildi. |
-Parkurlar yapildi [1adet] v3'te cogalcagını dusunuyorum. |
-Boss Eklendi. |
-Moblarla savaş büyütüldü. |
-Peaceful'da oynamayin. |
-Hile Açmayin. [/tp serbest] |
NOT:Arkadaşlar ben haritayi kendim yaptigim için ve komutsuz yaptigim için bazen haritalar kisa olabiliyor ama dedigim gibi v3,v4'lerde eksikliklerim telafi edilmiş şekilde sizlere sunucam , atlantisi yapmak cok zor oldugu için bulabilirsem atlantis haritasi indirip orada çalişmalar yapıcam arkadaşlar simdiden desteklerini esirgemeyenler için teşşekür ediyorum , umarim sizlere daha iyi haritalar sunabilirim.
Resimler ;
Linklerim Tazedir
Netload ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Link kırık veya dosya mevcut degil derse pm atin yeterlidir