- En iyi cevaplar
- 0
Ne dediğinden haberin olduğunu sanmıyorum.O kadar güzel işten sonra Türkçeyi kullanamamak. Üzülüyorum san. gerçekten.
Eğer Türkçe bir kelimeyse açıklaması yapılmamalıdır.
Ne dediğinden haberin olduğunu sanmıyorum.O kadar güzel işten sonra Türkçeyi kullanamamak. Üzülüyorum san. gerçekten.
Eğer Türkçe bir kelimeyse açıklaması yapılmamalıdır.
Tabii ki efor yerine efor eforr muydu işte ondan birkaç sözcük değiştirerek Türkçeye geçmişini kullanmak yerine daha önceden dilimize geçmiş kelimeleri kullansan bence daha hoş fakat böyle yorum görmek istemiyorsan benim açtığım konulara müdahele etme!Efor da Türkçe bir kelime bu arada. "Borrowed Word" der batılılar. Chrome'da Google Çeviri'ye bağlı bir düzeltme sistemi bulunuyor ve bu sistem Efor'un altını çizmedi. Enternasyonal, Profesyonel gibi yabancı dildeki kelimeler Türkçe'ye geçmiş olarak kullanılır, o yüzden Türkçe kelime olarak kabul edilir. . Gureba(Altını çizdi)
Eforun karşılığı da "Gayret" dir. Ki o da Arapça/Osmanlıca bir sözcüktür. Efor ayrıca tıpta da kullanılır. (Eforlu Kardiyografi)
TERİM SÖZCÜK OLARAK GEÇTİĞİ İÇİN TÜRKÇE BİR KELİMEDİR. AMA İLLAKİ TERİM ANLAMIYLA KULLANMAK GEREKMEZ.
Senin bu yorumu atman.. Serap mı görüyorum ne?Ne dediğinden haberin olduğunu sanmıyorum.
Tabii ki efor yerine efor eforr muydu işte ondan birkaç sözcük değiştirerek Türkçeye geçmişini kullanmak yerine daha önceden dilimize geçmiş kelimeleri kullansan bence daha hoş fakat böyle yorum görmek istemiyorsan benim açtığım konulara müdahele etme!
Senin bu yorumu atman.. Serap mı görüyorum ne?
Kardeşim bidaha benim açtığım hiçbir konuya cevap vermezsen sevinirim. O zaman sıkıntı çıkmaz.Usta ben nerede ters yamuk görürsem atlıyorumKusura bakma, biraz yumuşak karşılarsan tartışmadan biter. Karşımdaki ters gitmedikçe ben sakin bir adamımdır.
TDK pek çalışmıyor o konuda :/ ben de isterim çoğu şeyi Türkçe kullanmak ama Eforun tam karşılığı "Gayret" oluyoro da Arapça
Mizah anlayışına selam söylüyorum. Kusura bakmayın benim bilgisayarım İngilizce kardeşim geçince Türkçe yapıyor ben İngiltere'de yaşadığım için genellikle İngilizce kullanıyorum ama Türküm. Hakımmda'yı okursanız sevinirim.Bende tuvaletimi yaparken efor harcıyorum. Hücrelerim onlardan kötü olanları dışkı olarak atmak için emek harcıyor fakat ben emek yaptım lütfen layk layk pls pls pls demiyorum.
Senin nerde yaşadığın beni ilgilendirmiyor. Burda en ufak bir şey için beğeni istemen beni ilgilendiriyor.Mizah anlayışına selam söylüyorum. Kusura bakmayın benim bilgisayarım İngilizce kardeşim geçince Türkçe yapıyor ben İngiltere'de yaşadığım için genellikle İngilizce kullanıyorum ama Türküm. Hakımmda'yı okursanız sevinirim.
Neresinden bakarsan bak bu söylediğin bir yalan ve somut bir kanıt göstermedikçe buna inanmam. Ayrıca Mr.Teneke'ye bir daha açtığım konulara cevap yazma diyemezsin. Sonuçta burası bir forum herkes kendi istediğini yapar eğer bir kişiden rahatsız olduysan onu engelleyebilirsin. Böylece onun attığı mesajları görmezsin.Mizah anlayışına selam söylüyorum. Kusura bakmayın benim bilgisayarım İngilizce kardeşim geçince Türkçe yapıyor ben İngiltere'de yaşadığım için genellikle İngilizce kullanıyorum ama Türküm. Hakımmda'yı okursanız sevinirim.
Lütfen diyorum yahu illahi beğenin demiyorum beğenmezsen beğenme çek git kardeşim benim senle işim yok beğenmezsen çık ya illa yorum mu yapmalısın içinde mi kalır git koltuğunu falan yumrukla ama git git Türksün ama ben senden daha iyi Türkçe kullanıyorum beğeni istemiyorum beğenmeyebilirsin ama yeter ki git. git!Senin nerde yaşadığın beni ilgilendirmiyor. Burda en ufak bir şey için beğeni istemen beni ilgilendiriyor.
Arkadaşın ip adresini öğrenebilsem nerde oturduğunu öğrenebilirim :cNeresinden bakarsan bak bu söylediğin bir yalan ve somut bir kanıt göstermedikçe buna inanmam. Ayrıca Mr.Teneke'ye bir daha açtığım konulara cevap yazma diyemezsin. Sonuçta burası bir forum herkes kendi istediğini yapar eğer bir kişiden rahatsız olduysan onu engelleyebilirsin. Böylece onun attığı mesajları görmezsin.
Nereden engellendiğini sordum cevap gelmedi. Avukatıysan o sana iletsin ben senden alırım.Neresinden bakarsan bak bu söylediğin bir yalan ve somut bir kanıt göstermedikçe buna inanmam. Ayrıca Mr.Teneke'ye bir daha açtığım konulara cevap yazma diyemezsin. Sonuçta burası bir forum herkes kendi istediğini yapar eğer bir kişiden rahatsız olduysan onu engelleyebilirsin. Böylece onun attığı mesajları görmezsin.
Avukatı falan değilim insan gibi cevaplara bile kendini beğenmiş tavırınların ile cevap yazma. Nasıl engellediğin, merak ediyorsan özel mesaj yolu ile sorarsan sana gösterebilirim.Nereden engellendiğini sordum cevap gelmedi. Avukatıysan o sana iletsin ben senden alırım.
BİN SİNDİN DİHİ İYİ TİRKÇİ KİLLİNİYİRİM. Şimdi imla kurallarını açtırma bana senin yüzünden uyarı almak istemiyorum. Kendini beğenmiş şempanze.
Kerimcim. Veya Kerim. Doktor senin gibi değişik egoist şempanzeler için var. Herkese sataşan birisin zannımca. 14 Yaşında ve kendini diğer insanlara 24 yaşında anlatacak kadar bi yalancısın. Şimdi forumda dışlanıp seni kötü karşılamalarını istemiyorsan. O koca çeneni biraz kapalı tut. Çünkü yazın yediğin hurmalar ileride tırmalar seni.10 Uyarı almışsın ben uyarsam ne olacak. Sorunlu biri olduğun belli. Lütfen doktordan randevu al. (Dalga geçmiyorum.)