Çook NOOB um

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hataimda hiçbir co op oyunda şmapyon olmadım hep en asagilardaydim ozelliklede fps oyunlarinda berbat
Taktik verin napmam gerekiyor ?
Neden böyleyim ?

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bol bol alıştırma yapmalısın :| . Oyunu oynayarak gelişeceksin sonuçta. Mümkünse tek başına (varsa botlarla) hile kullanarak oyundaki işine yarabilecek şeyleri keşfet. Örnek: Dotkada lobi açıp para hilesinden sonra itemleri deneyerek öğrenmek, demek istediğimi sen anlamışsındır.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende öyleyim.
Her oyunda her yarışmada her dakikada her saniyede her salisede her zaman bende aşağılardayım ve hiç üzülmüyorum.
Yaptığım şey çok basit;
Kaybettikçe oyunu öğreniyorum ve yine hep aşağıya düşüyorum. Sende yap bence yaparsın.
Onun dışında klavyemin her tuşu kirlendiği için wasd qwer efqr tuşları felan hatta her tuş takılıyor felan o yüzden oynayamıyorum bir değiştirsem Akarım.
Doğuştan gelen bir özellik bu kanka kaybetmek doğamızda var :(

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Egoist kral derken ben konu acan kisinin adi egoist kral sandim , rayandu06 nın konusunu bulfum ama o minecraft pvp taktigi bense minecraft oynamiyorum

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bol bol alıştırma yapmalısın :| . Oyunu oynayarak gelişeceksin sonuçta. Mümkünse tek başına (varsa botlarla) hile kullanarak oyundaki işine yarabilecek şeyleri keşfet. Örnek: Dotkada lobi açıp para hilesinden sonra itemleri deneyerek öğrenmek, demek istediğimi sen anlamışsındır.

Reported. VAC ban.