CoolCraft Hazırlandı Alımlar İçerde Gel

N3v4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Seni bekliyoruz coolcraft açıldı sadece
isim:
Minecrafttaki adın:
world edit bilgin:
minecraft bilgin:
hangi alım için geldiğin(moderator,builder,rehber,reklamci):

OmerBaşkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Minecrafttaki adın: WisePro
world edit bilgin: %100 Denebilir
minecraft bilgin: %100 Denebilir
hangi alım için geldiğin(moderator,builder,rehber,reklamci): Admin Olsa Daha İyi Olur Ama Şıklarda Yok [Mod]

McCheat

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
isim: Cihat Güler
Minecrafttaki adın: CihatTos
world edit bilgin: World Edit - World Guard hakkında bilgim var (Genel Kurallar)
minecraft bilgin: (Vanilla'da her şey) : 4 yıldır Minecraft oynuyorum bunun 2015 senesi BuildPlanet Mimarlık Akademisinde geçti Profisyonel sayılabilirim.

Admin , Builder.

Lqiste

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
isim: Alaattin
Minecrafttaki adın: AleXa_FTW :)
world edit bilgin: %85
minecraft bilgin: %80 ( yalan söylemiyim )
hangi alım için geldiğin(moderator,builder,rehber,reklamci): tabii ki Moderatör

hangi alım için geldiğin(moderator,builder,rehber,reklamci): Admin Olsa Daha İyi Olur Ama Şıklarda Yok [Mod]

Öncelikle merhaba, Sanırım :) Oyun Çıkmadan önce Komutları Ezberlemeye Çalıştınız :) 100 100 bildiğinize göre vay canına hem sizin kendi serveriniz yokmu neden tekrar Alım istiyorsunuz anlamış deyilim . Biraz Ciddiyet Bu nedir Böyle Adam yalan söyleyerek Resmen Yetki Alacak yok öyle bi dünya kardeşim :) forumu bırakıp gitesen daha iyi olmaz mı :) bare Kimseyi kandırmaz olmassınız :)

OmerBaşkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Öncelikle merhaba, Sanırım :) Oyun Çıkmadan önce Komutları Ezberlemeye Çalıştınız :) 100 100 bildiğinize göre vay canına hem sizin kendi serveriniz yokmu neden tekrar Alım istiyorsunuz anlamış deyilim . Biraz Ciddiyet Bu nedir Böyle Adam yalan söyleyerek Resmen Yetki Alacak yok öyle bi dünya kardeşim :) forumu bırakıp gitesen daha iyi olmaz mı :) bare Kimseyi kandırmaz olmassınız :)
Merak Etme Kimseyi Kandırmıom.Serverimde Süresi Bitti Serverlere Yardımcı Oluyorum.

N3v4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Coolcraft Deneneceksin

Whitelisti yarın açıyorum Ve Başlıyorum Herkes Yorumunu Yazsın

isim: Cihat Güler
Minecrafttaki adın: CihatTos
world edit bilgin: World Edit - World Guard hakkında bilgim var (Genel Kurallar)
minecraft bilgin: (Vanilla'da her şey) : 4 yıldır Minecraft oynuyorum bunun 2015 senesi BuildPlanet Mimarlık Akademisinde geçti Profisyonel sayılabilirim.

Admin , Builder.
Builder Olarak Deneneceksin

N3v4

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mod Olarak Deneneceksin

Şuanda Meşgulüm alaattin Sonra Eklicem Kusura Bakma Alımlar Ve Denemeler Yarın Saat 6:30 Da Başlayacaktır Server ipsi verilecektir !!

OmerBaşkan

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mod Olarak Deneneceksin

Şuanda Meşgulüm alaattin Sonra Eklicem Kusura Bakma Alımlar Ve Denemeler Yarın Saat 6:30 Da Başlayacaktır Server ipsi verilecektir !!
Yarın Okul Olduğu İçin Saat 15:00 da Gelirim Denersiniz Lütfen Skypenizi Verirmisiniz Öle Ulaşırım Size.

Kahrolasica

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
isim:Ozgur
Minecrafttaki adın: Kahrolasica
world edit bilgin: Rehber Için Geldim Kb'yin
minecraft bilgin: 6 Yildir Oynuyorum 15 Yasindayim 9 Yasinda basladim yuzde 95 denebilir efenim..
hangi alım için geldiğin: Rehber efenim..