JackWold
Ağır Eleştrici
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben murat, yaşım 18 Antalyadayım Tasarim bölümünde okuyorum.
Yaklaşık 3 veya 4 sene önce Minecraft oyununu oynamaya başladım ve gerçekten çok güzel bir oyun olduğunu daha o sürümlerde anlamıştım.
arkadaşlarımla beraber oynadık ve sonunda çokoyunculu geldikten sonrada tabikide sunucular açılmaya başladı ve bizde bu yoldan
çıkarak güzel sunucular açtık ve başardık.Toplamda açtığım sunucuların tüm oyuncularını toplarsak Minecraft sunucu rekorunu alt üst edebiliriz.
Ondan ben bunu hepsini toplayarak değil sadece 1 sunucuda yapmak istiyorum.
Bunun içinde bu konuyu açmış bulunmaktayım.
Bizim sunucumuzda yer almak isteyenler direk başvurabilirler.
Başvurular 25.06.2016 Tarihinde başka bir konuda belirlenecektir.
Şartlar;
15 Yaşından büyük olmalıdır.
Kendine inanan ve güvenen bir kişi bekliyoruz.
Çok akıllı düşünmeli.
Asla ama asla ekipteki diğer arkadaşlara küfür ile sataşmak veya küfür etmek yasaktır ve bunlar oyuncular içinde geçerlidir.
Oyunculara "Sus" dahi dememelidir.( Çoğunlukla alttan almamız gerekiyor bu bizim görevimiz )
Mikrafonu Olmalıdır Ve Skypeyide Kullanmalıdır.
Facebook hesabı varsa bize özelden veya skype adresimizden atabilir fakat bana özel diyorsanız atmayadabilirsiniz.
Sunucunun planları nelerdir ?
Sunucumuzda ilk olarak çok fazla reklam yapmak istiyorum bu derecede herkesin bizim sunucumuza gelmesini sağlıyacağım ee sonra adamlar geldikten sonra ne oldu derseniz direk 2.Kurucumuz eğlenceli eklentileri 5 dakikaya yükleyip reload atıcak ve sonuçta güzel bir plugin paketimiz daha bulunmuş olacaktır.
Sonra ise sunucuyu sınırları aşacak şekilde çok kişi getirmek istiyorum ve ne kadar çok kişi olursa bu benim ve ekibim için daha iyi olacaktır.
Neden ? diyorsanız benim ve sizin HUB olma şansı daha çok artacaktır.Bu şekilde daha çok oyun ekleyerek siz eğlenebilir bizde sevinebiliriz [:
Sunucumuzun kendine ait sitesi ileriki zamanlarda olacaktır ve girişide siteden giriş olarak ayarliyarak BOT Koruması eklememize bile gerek kalmıyacaktır.
Bu şekilde en üst seviyeye gelerek yeni sistemler kodliyacağız ve ileride çok para kazanırsak daha büyük işlere adım atacağımıza inanıyorum.
DIPNOT; "*" Işareti Zorunlu Doldurmalısınız Anlamına Gelmektedir.
Başvuru Form;
[*]Adınız;
Soyadınız;
[*]Yaşınız;
[*]Skype Adresiniz;
[*]Sosyal İletişim Adresleriniz;
[*]Günlük Çevrimiçi Olduğunuz Saat;
Build İle Kaç Ay veya Yıldır Uğraşıyorsunuz;
[*]Neden Biz;
[*]Bize Kendinizden Bağsedin;
[*]Buildinizden Bir Kaç Fotoğraf Atın;
IYI FORUMLAR
Yaklaşık 3 veya 4 sene önce Minecraft oyununu oynamaya başladım ve gerçekten çok güzel bir oyun olduğunu daha o sürümlerde anlamıştım.
arkadaşlarımla beraber oynadık ve sonunda çokoyunculu geldikten sonrada tabikide sunucular açılmaya başladı ve bizde bu yoldan
çıkarak güzel sunucular açtık ve başardık.Toplamda açtığım sunucuların tüm oyuncularını toplarsak Minecraft sunucu rekorunu alt üst edebiliriz.
Ondan ben bunu hepsini toplayarak değil sadece 1 sunucuda yapmak istiyorum.
Bunun içinde bu konuyu açmış bulunmaktayım.
Bizim sunucumuzda yer almak isteyenler direk başvurabilirler.
Başvurular 25.06.2016 Tarihinde başka bir konuda belirlenecektir.
Şartlar;
15 Yaşından büyük olmalıdır.
Kendine inanan ve güvenen bir kişi bekliyoruz.
Çok akıllı düşünmeli.
Asla ama asla ekipteki diğer arkadaşlara küfür ile sataşmak veya küfür etmek yasaktır ve bunlar oyuncular içinde geçerlidir.
Oyunculara "Sus" dahi dememelidir.( Çoğunlukla alttan almamız gerekiyor bu bizim görevimiz )
Mikrafonu Olmalıdır Ve Skypeyide Kullanmalıdır.
Facebook hesabı varsa bize özelden veya skype adresimizden atabilir fakat bana özel diyorsanız atmayadabilirsiniz.
Sunucunun planları nelerdir ?
Sunucumuzda ilk olarak çok fazla reklam yapmak istiyorum bu derecede herkesin bizim sunucumuza gelmesini sağlıyacağım ee sonra adamlar geldikten sonra ne oldu derseniz direk 2.Kurucumuz eğlenceli eklentileri 5 dakikaya yükleyip reload atıcak ve sonuçta güzel bir plugin paketimiz daha bulunmuş olacaktır.
Sonra ise sunucuyu sınırları aşacak şekilde çok kişi getirmek istiyorum ve ne kadar çok kişi olursa bu benim ve ekibim için daha iyi olacaktır.
Neden ? diyorsanız benim ve sizin HUB olma şansı daha çok artacaktır.Bu şekilde daha çok oyun ekleyerek siz eğlenebilir bizde sevinebiliriz [:
Sunucumuzun kendine ait sitesi ileriki zamanlarda olacaktır ve girişide siteden giriş olarak ayarliyarak BOT Koruması eklememize bile gerek kalmıyacaktır.
Bu şekilde en üst seviyeye gelerek yeni sistemler kodliyacağız ve ileride çok para kazanırsak daha büyük işlere adım atacağımıza inanıyorum.
DIPNOT; "*" Işareti Zorunlu Doldurmalısınız Anlamına Gelmektedir.
Başvuru Form;
[*]Adınız;
Soyadınız;
[*]Yaşınız;
[*]Skype Adresiniz;
[*]Sosyal İletişim Adresleriniz;
[*]Günlük Çevrimiçi Olduğunuz Saat;
Build İle Kaç Ay veya Yıldır Uğraşıyorsunuz;
[*]Neden Biz;
[*]Bize Kendinizden Bağsedin;
[*]Buildinizden Bir Kaç Fotoğraf Atın;
IYI FORUMLAR