CosmicPvP >> Crack 1.8 Server > LVL Sistemi - Makro Koruması -

OyunNuyo

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu Map Benim Serverim : NuyoPVP den Çalınmıştır Çalıntı Maplöarla bi yere gelemessiniz Haram Zıkkım Olsun Hakkınızda Elimden Gelen Herseyi Yapıcam

Nigganetwork

Play.NiggaNetwork.Net !
En iyi cevaplar
0
Plugin hakkında yardım edebilirim. Skypeden ekledim (poyraz.inan) ve aynı zamanda ücretlidir. İstediğiniz şekilde pluginlerle istediğiniz kalitede sunucu yapılır. Kaliteye göre fiyat değişir. Detaylı konuşmak için skypeyi kabul ediniz.

CeydaPlayz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyunda Yetki Verebiliyormusun ? Yani Alım Varmı ? Eğer Var İse Ve Moderator Veya Admin Arıyorsan Olabilirim.
Bilgi İşine Gelirsek Server Açmıştım 1 kere Admin Koumtları Biliyorum Yani :D Karar Senin Skype Sorar isen Atarım

Byalaan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyunda Yetki Verebiliyormusun ? Yani Alım Varmı ? Eğer Var İse Ve Moderator Veya Admin Arıyorsan Olabilirim.
Bilgi İşine Gelirsek Server Açmıştım 1 kere Admin Koumtları Biliyorum Yani :D Karar Senin Skype Sorar isen Atarım
İstemezinsin Onun Gibi Bİ serverde Ytekili Olmak Zülm ederler :D

MMaIsHere

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Benim Yazdığım Skriptler ve benim topladığım plugin paketi kullanılıyor, ayrıca sunucudan perma banlandım. İsmim: Sebepsiz_V2
Hiçbir Şekilde Hakkımı Helal Etmiyorum.
Allah Hepinizin Belasını Versin.

BAN SSİ :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Byalaan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

MMaIsHere

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kanıt alabilirmiyim ? ben sana kanıt verebilirim. hatta istersen direk skripleri verebilirim. hatta isteme direk vereyim
al link sadece üzerinde birkaç editleme yaptılar. Herne olursa olsun Karşılığımı istiyorum, Aksi taktirde yazdığım skriptler ve topladığım pl paketi için Hakkımı Helal Etmiyorum.

Link :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Mhalatci

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Emiğinizin Karsılıgını Böylemi Veriyorsunuz Milettin Benim Serverime Girip Reklam Yapıyosunuz

Skripterde DİYORKİ :5 10 AKTİFLİ SERVERİN LAFINIMI YAPIYOSUN DİYOR

BÜYÜMÜŞ AMA ADAM OLALIMISLAR .)