Couldn't Download problemi [Çözüldü]

oguzhan238

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Daha önce başladı olay görüntü yoktu arazinin ortasında hiç bi görüntü yokru biraz araştırmıştım sürümleri indirip denemiştim hatta .jardan .exe ye kadar hepsini denemiştim ama olmamıştı. Bende takılmayıp silmiştim bütün dosyaları. Bugün tekrar indirdim .jar dosyası olarak ama
"Couldn't download
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
for job 'Version & Libraries'
java.lang.RuntimeException: Server responded with 403
at net.minecraft.launcher.updater.download.Downloadable.download(Downloadable.java:85)
at net.minecraft.launcher.updater.download.DownloadJob.popAndDownload(DownloadJob.java:102)
at net.minecraft.launcher.updater.download.DownloadJob.access$000(DownloadJob.java:10)
at net.minecraft.launcher.updater.download.DownloadJob$1.run(DownloadJob.java:84)
at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source)
at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source)
at java.lang.Thread.run(Unknown Source)"

tarzında hata alıyorum daha önceden de almıştım ama takılmamıştım, hatta okumamıştım bile ama karşıdan yükleme yapamıyo. Bunun çözümü nedir?

Edit: Beyler açtığım gün hallettim sorunu. Öncelikle %Appdata% dan bütün dosyaları silip .exe olarak bulduğum Minecraft'ı kurdum. Ondan sonra "
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
" dosyasını indip klasöre çıkardım. İçindekileri de Windows, system32 ve syswow64'e attım. Sorun çözüldü.

Son düzenleme: