Kesinlikle haklısın oynamadım ama bu videoyu hazırlarken oynamış kadar oldum insanlar aşırı ön yargılıHalf life serisin ibitrdim ve handcreap sesinin ters hali beni güldürdü videodaonun dışında black mesa oyununda xen mod ayrı bir kişi tarafından yapıldı ama çok az kişi çekti videosunu onun dışında steam önemini biraz azaltıp half life ye yönelseler daha iyi olur
Oyunu Bence Oynamanı tavsiye ederim 1998 çıkıt ama çok güzel maceralı grafik motoru dah iyi olanı varsa diyosan blackmesa source oynayabilirsin ama xen gezeeni için mod yüklemen gerkeiyorKesinlikle haklısın oynamadım ama bu videoyu hazırlarken oynamış kadar oldum insanlar aşırı ön yargılı
Nesi Güzel Olmamış (önerini almak isterim bu işten yeniyimdeGüzel olmamış zaten var olan bir video bu hatta popüler Valve Follower yapmıştı bir Türk çevirmişti
Nesi Güzel Olmamış (önerini almak isterim bu işten yeniyimde) ve yapacak bir şey yok kendim bilgi orrtaya çıkaramam olanı veya az bilinenleri türkçeye çevirip sunuyorum elin gevurundan izlemenizden iyidir
![]()
Kardeş istediğini söyleme hakkın var ben buraya bilinmedik yazmadım ben buraya az bilinen yazdım sen biliyor ola bilirsin ama bunları bilmeyenler var sende youtube kanalı aç sende hazırla birde ben bu video yaparken araştırarak yaptım.Az bilinen bu şekilde zibilyon tane bilgi var youtube kanalım olsa yayınlardım biraz araştırma yap bu gayet bilindik bir şey gevurdan da izledim Türkte yapmış zaten.