| CousenTeam | Spawn | JunninX <

Nasıl olmuş

• Kötü

Kullanılan: 9 60.0%
  • Şaşırttın, kerata

Kullanılan: 2 13.3%
  • Helal bee

Kullanılan: 2 13.3%
  • İdare

Kullanılan: 1 6.7%
  • Senden bunu beklemezdim

Kullanılan: 3 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    15

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selamın aleyküm. Yardım eden ; @WILLSADD

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere yaptığım spawnı göstericem. Ne kadar günde , saatte , dakka'da yaptığımı söylemiyeceğim hemen çamur atıyorsunuz.
Kötü yorum yapmayın , öneri yapıcaksanız yapın oylama diye bişi var orda " kötü " verirsiniz geçersiniz!

Resimler ;

Geliştirilmiş helikopterim sjsgjsfdhgSD:Fh İçi çok güzel ama çekmeyi unuttum.

Küreye for yok doldurması için yaptım oraya yapcak bişi bulamadım.

Ferah ve büyük yolumuz " İntihar edemezler. "

Laaaan son block boş kalmışya şimdi gördüm dfHdf:Hsjsj

Kırmızı halılarda yaparmışımmm :lol:

SELFİE'SİZ OLUR MU ?

@ByMN1 En tepeden aşşa atlayabiliyorlar ! Because Türk'ler ÖZGÜRRRR !!! :gfJFGgh

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Kötü yorum yapmak konusunda forumda bir yasak olmadığından dolayı görüşlerimi dile getiriyorum. Lütfen iki blok koyup spawn yaptığınızı belirtmenizi önermem. Şahsi görüşümle emek harcanmamış ve kötü bir görünüm var. Ben ve diğer forum üyeleri olarak NEIN! diyoruz.

nightwalker96

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kötü yorum. Telefondayım. Berbat. Emek yok. Ayrıca server spawnı olmasına rağmen aşağı atladığında suya düşüyorsun. Jump Damage olayını WE ile kapatabiliyorsun yanılmıyorsam(Hiç server açmadım bilgim yok o yüzden). Serverın da varmı bari? Yazın para biriktirip 3 aylık 30 kişi server açıp para da kazanırsın bu spawnla köşeyi bile dönersin. Single player commandsi yüklemişsin. Silindiri yapmışsın setini çekmişsin. Sonra bir de küre yapmışsın komutla. İnternetten de helikopter yapımını izlemişsin. Bu emek diyebileceğim karakter skini zımbırtısı var-ki olmasa da olurmuş-. -10/10

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bu tarz konuların açılması yasaklanmalı denetimler arttırılmalı artık millet sırf konu açmak için açıyor gibime geliyor ya da öneriler bağlığı altında yeni bir başlık açılmalı bu tarz konular yüzünden gerçekten emek veren kişilerin konuları altlara düşüyor ve görüntülenmesi azalıyor

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Açıkçası %99,9999999 WE gerisi emek yani :örümcek:(Gibi gözüküyor kusura bakma dürüstüm bu konuda)