>>CozyCraft.net - 3 Adet Yetkili Alınacaktır

kahval

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Arkadaşlar yazıyı çok uzun tutmayacağım. Yeni açılacak server için 3 adet yetkili arıyoruz. Adaylarda aşağıdaki özelliklerin olması tercihimizdir. Eğer bu özellikler bende var, yetkili olmayı da çok isterim diyorsanız, mesajın en altında belirtilen yollardan biri ile başvurabilirsiniz. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

- Oyunu iyi seviyede biliyor olmalı. Bilmediği yerleri öğrenmeye hevesli olmalı.
- İnsan ilişkileri iyi olmalı. Kabadayı yöneticiyi kimse sevmez. Bilmeyenlere yardım etmeyi sevmeli.
- Mümkün olduğunca online olabilmeli.
- En az 16 yaşında olmalı. Lütfen bu konuda dürüst olalım.

Nasıl Başvuracağım
İsminizi, yaşınızı ve siz olsaydınız kendinizi neden yetkili olarak tercih ederdiniz sorusuna cevap veren bir kısa metini buradan ya da web sayfamızdaki Discord sunucumuzdan iletebilirsiniz. Sunucumuzun resmi açılışı bu hafta sonu olarak planlandı. Başvurularınızı bekliyorum.

up

iSerhatFearless

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Adım Serhat Soyadım Kurt kendimi neden yetkili olarak tercih ederdim;
Çünkü yeterince bilgili olduğumu düşünüyorum komut bilgim plugin bilgim gayet iyi ulasmak isterseniz skypem:hurmaabi

IYI GUNLER...

Kaantrvs

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adım Kaan
Yaş 16
Ben olsam kendimi yetkili seçerdim ama bir şartla. Bu Dünya'daki herkese güvenilmiyor ilk önce bir test eder beğenirsem verirdim.
İyi günlerr

HiTechByKannk06

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyundaki İsmim:HiTech
Yaş 16
Test Ederek Al Bence Herkeze Güvnilmez
World Edit Bilgim %97
Online Durumum:İyi
Oyunculara Karşı Saygım:%100 İyidir
Oyunculara Serveri Tanıtmak için detaylı Anlatım Yaparak Foruma Verebilrim