Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar, ben sunucum için CPU(işlemci) rahatlatan eklentiler arıyorum. Sunucumda fazlasıyla ram yüklü ama işlemcisi iyi değil, dolayısıyla lag oluyor. Bana cpu'yu rahatlatacak pluginler yazar mısınız aşağıya?
İşlemci kötü ise eklentiler ancak yardımcı olur, sorunu komple gizlemez, kaldırmaz, çözmez. Bu yüzden öncelikli tavsiyem daha iyi bir işlemciye geçmenizdir, fakat aşağıdaki eklentilere bir göz atabilirsiniz:
Eklentilerin çoğu 1.14+ fakat konudaki "Oyun Sürümü" kısmını "0-0" yaptığınız için sürüme spesifik tavsiyeler sunmadım, eğer 1.8 kullanıyorsanız bu sürümde zaten genel olarak performans sorunu yeni sürümlere göre daha az olduğundan işlemcinizi yükseltmeniz tavsiyem. Yinede React gibi eklentileri deneyebilirsiniz.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.