CPU sorunu

XTrEmPo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha önceden lag var diye bir başlık açmıştım lagın tamamen CPU ile ilgili olduğnu gördüm oyuncu arttıkça CPU fırlıyor ve lag giriyor
OYUNCU=CPU=LAG
Neden?
Şimdiden Teşekkürler

Sedatreyiz27

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Dostum sanırım sunucu için bu konuyu açtın sana şöyle yardım edeyim;
Sunucunun slotu mesela 50 fakat giren kişi sayısı 10. 24'e indirebilirsin ve ram yükseltmeyi dene.
Eğer senin içinse ;
Bilgisayarının özellikleri düşüktür.İşlemcini overclock yaptıgına emin ol eğer ısınıyorsa termal macununu değiştir.
Daha birçok olasılık var fakat sorun tam olarak nerede anlayamadım o yüzden pek yardımcı olamicam.

XTrEmPo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum sanırım sunucu için bu konuyu açtın sana şöyle yardım edeyim;
Sunucunun slotu mesela 50 fakat giren kişi sayısı 10. 24'e indirebilirsin ve ram yükseltmeyi dene.
Eğer senin içinse ;
Bilgisayarının özellikleri düşüktür.İşlemcini overclock yaptıgına emin ol eğer ısınıyorsa termal macununu değiştir.
Daha birçok olasılık var fakat sorun tam olarak nerede anlayamadım o yüzden pek yardımcı olamicam.
Sunucu için ramin cpu ya faydası olurmu ?

Pledix

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
RAM, CPU'nun üzerindeki yükün bir miktarını alır fakat dediğim gibi fazla yararı olmaz.
Kullandığın eklentilere bağlı olarak CPU kullanımın ani artışlar gösterebilir bu da gecikmelere sebep olur.
Örneğin Orebfuscator Engine Mode 2 de kullanıldığında genellikle CPU'da ani artışlar gerçekleştiren bir eklentidir.

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hangi hostingi kullanıyorsun ve cpu nun modeli ne söylersen daha iyi yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam, rabisudasin yuksek ihtimalle. Benimde basima geldi, yedek alip format attir ve sunucunun ramini 400 500 mb kadar dusur.

SM-J3110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hardcorlewis

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
windows kullanıyorsan onun yerine linux kullanabilirsin büyük ölçüde yararı olucaktır.