Daha kolayı var ben yazılım fikri istemiştim.bat koduyla +100 tane bf4 ü aynı anda aç,fanları kapatıp aliminyum folyoya ve balonlu kağıda sar fırına at
Bilimsel açıklama geldi beyler dağılınBir yandan işlemleri döngü yaparak csrss.exe yi zorlarsın bir yandan işlemcinin dpc sini zorlayacak şeycikler dpc zorlanır ise işlemcinin csd alacak gücü kalmaz öyle öyle işlemci bugta kalır kasaya res atılırsa işlemci anakart birlikte komple ızgara olur akşam yemeğinde yersin (macunun tadı güzeldir belki)
Ekranda gördüğünüz imleç csrss.exe ile çalışıyor kendisi zorlanırsa imleç haraket etmez kişi her hangi bir kapatma yapamaz*
Şimdik biraz bilgi vereyim size
Sol sağ orta tuş basmaları 48 bayt R+O harcar tekeleği 1 kere oynatmak 24 bayt her klavye tuş basışı (yazamadı*) 24 bayt her imleçi 1 pixel haraket ettirmek 24 bayt
Csrss.exe imleç haraketlerine max 3 kb gibi bir şey harcar ancak klavye ile yapıldığında kullanımı arttırabilir imleçin çok hızlı gitmesinde fps hertz yeterli olsa bile ışınlanma şeyi (kasmaktan ışınlanma deyil hertz yetmemesi gibi ışınlanma) oradan kaynaklanır
O zaman imleci sağa sola hareket ettirip klavyeye spam yapmak 1 sanise aralıklarla zorlar mı pc yiBir yandan işlemleri döngü yaparak csrss.exe yi zorlarsın bir yandan işlemcinin dpc sini zorlayacak şeycikler dpc zorlanır ise işlemcinin csd alacak gücü kalmaz öyle öyle işlemci bugta kalır kasaya res atılırsa işlemci anakart birlikte komple ızgara olur akşam yemeğinde yersin (macunun tadı güzeldir belki)
Ekranda gördüğünüz imleç csrss.exe ile çalışıyor kendisi zorlanırsa imleç haraket etmez kişi her hangi bir kapatma yapamaz*
Şimdik biraz bilgi vereyim size
Sol sağ orta tuş basmaları 48 bayt R+O harcar tekeleği 1 kere oynatmak 24 bayt her klavye tuş basışı (yazamadı*) 24 bayt her imleçi 1 pixel haraket ettirmek 24 bayt
Csrss.exe imleç haraketlerine max 3 kb gibi bir şey harcar ancak klavye ile yapıldığında kullanımı arttırabilir imleçin çok hızlı gitmesinde fps hertz yeterli olsa bile ışınlanma şeyi (kasmaktan ışınlanma deyil hertz yetmemesi gibi ışınlanma) oradan kaynaklanır
O zaman imleci sağa sola hareket ettirip klavyeye spam yapmak 1 sanise aralıklarla zorlar mı pc yi![]()
Ben 2 gün önce 7 tane video renderladım 5 saat boyunca. %100 kullanımda dayandı kerata.
Anakarttan sök işlemciyi at fırına ne uğraşıyorsunuz be arkadaş.
Hayır dediğim gibi imlecin kullandığı R+O sınırlı 3 kb gibi bir şey ondan fazlasını çıkmaya çalışırsan imleç hertz yetmemiş gibi ışınlanmaya başlar imleci haraket ettirin mesela imlecten 4 5 tane görüyor iseniz sınırlandırma şeysinde olmuş oluyor klavyenin sınırını bilmiyorum saniyede 200 tane tuşa falan basmak lazım sınırını öğrenmek için sanırım![]()
start shutdown -s
Ya Arch kullanıyorsam?Başlat Çalıştırı aç
cmd yaz
Çıkan yere bunu yaz
Tamamdır.Kod:start shutdown -s
Ya Arch kullanıyorsam?
Bilgisayarının fişini çek. Kasadaki tüm kabloları çıkar. Kasayı aç. İşlemciyi Çıkar. "Mikro Dalga" Fırına At...Ya Arch kullanıyorsam?
Yanina patates ohh misBilgisayarının fişini çek. Kasadaki tüm kabloları çıkar. Kasayı aç. İşlemciyi Çıkar. "Mikro Dalga" Fırına At...