Yakalanmazsan Mojang'ın isteği.
Eğer Mojang "tüm korsan oynayanara ve dağıtanlara ceza verilmesini istiyorum!" derse o zaman cezayı görürsün.
Yakalanmayacaksın diye bir oyunu korsan oynama fikri cahillikten başka bir şey değildir...
Kardeşim ben crack kullanmıyorum tanıdığım çoğu kişi crack kullanıyor diye açtım konuyuMilletin saatlerini vererek yaptığı, binlerce insanın parasını harcadığı bu oyuna;
Emek hırsızlığı yaparak;
Böyle bir konu açıyorsan;
Vicdanından başka hiçbir cezan olmaz.
O zaman niye "Crack kullanıyorum" yazdın. Neyse, benim mesajım da kişisel değildi zaten; genel.Kardeşim ben crack kullanmıyorum tanıdığım çoğu kişi crack kullanıyor diye açtım konuyu
Windows Defender'ı açarsan virüs olarak algılayıp siler onun dışında mümkün değil. Windows istesede senin neyi yüklediğine karışamaz.windows 10'da crack koruması 1-2 yıla tamamen aktif olur ondan sonra yükleyemez zaten, windows crack olarak gördüğü yazılımı otomatik olarak siliyor diye biliyorum.
Yazılımın satış politikalarını ve talimatlarını değiştirebildiği sürece istediğini yapar...Windows Defender'ı açarsan virüs olarak algılayıp siler onun dışında mümkün değil. Windows istesede senin neyi yüklediğine karışamaz.
Eğer windows bu tarz bi girişimde bulunursa kullananların en az %75 'i farklı işletim sistemlerine yönelir. Microsoftda bunu gayet iyi biliyor yani böyle bişeyin olması imkansız günümüz dünyasında.Yazılımın satış politikalarını ve talimatlarını değiştirebildiği sürece istediğini yapar...
Oğlum adamlarda azıcık beyin varsa yapmazlar.Çünkü crack kullananlar (Ki herhalde %40'ı falan)başka işletim sistemine yönelir.Bu da iflas demek.Yazılımın satış politikalarını ve talimatlarını değiştirebildiği sürece istediğini yapar...
Yok daha methlerCrack deyince uyuşturucu sandım lel.
Ben bikere yalnışlıkla crack indirdim silmedi(sonradan indirdiğim sayfaya baktığımda crack mevcuttur yazıyodu)Windows Defender'ı açarsan virüs olarak algılayıp siler onun dışında mümkün değil. Windows istesede senin neyi yüklediğine karışamaz.
haklı tanıdığım insanların çoğu crack kullanıcısıOğlum adamlarda azıcık beyin varsa yapmazlar.Çünkü crack kullananlar (Ki herhalde %40'ı falan)başka işletim sistemine yönelir.Bu da iflas demek.