Crack minecraft yüklerken dikkat edilmesi gerekenler / Premium avantajları

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar WG ve WE ile ilgili konum çok beğenildi.Bende rehber konuları açmaya devam edeceğim.Şu herobrine konuları var.Yok minecraftta hani herobrine yoktu / yok efendim neden removed herobrine yazıyor.Bu konulara bir açıklık getirilmeli.

1-Hangi sürümde indirirseniz indirin oyuna girerken force update yapın.Yoksa içinde mod olabilir.
2-Crack indirdikten sonra crackde skin nasıl değişir diye konu açmayın.
3-crack indirdikten sonra kendinize bir isim belirlemek gerekir.Ama bu isim senin hesabın olmaz.Mesela owen diye birisi vardır orjinal hesabı olan.sen owen diye girersen sende skin gözükür ama sen owen olmazsın.
4-Crack oynamaya başlayınca yok efendim mcsg ye niye giremiyorum demeyin.Bazı serverlar premium serverlardır.Onlara giremezsiniz.
5-Crackden sıkıldınız.Premium aldınız.Peki özellikleri sadece skin değiştirmek mi ? Elbette hayır.Premium hesaplarda optifine gibi bir şey vardır.Tam adını bilmiyorum ama kasmayı düşürür.Bunu anlayın.Fps arttırmaz kasmayı düşürür.
6-Premium aldınız ama modları yine yavaş indiriyorsunuz.Magic launcher dan kolayca mod yükleyebilirsiniz :)
7-Premium hesabın bir dezavantajı vardır.Hesabınız ve güvenlik kodunuz çalınırsa hesap gitmiş demektir.Ama crack te böyle bir şey yoktur.
8-Crack indirdiniz.Bilgisayarınıza virüs taraması yaptırınız.Herhangi bir virüs bilgisayarınıza girebilir.

Eklenmesini istediğiniz bir şey varsa söyleyin.Kısa oldu ama yararlı olacağını düşünüyorum.

Bu arada imzamdaki Worldguard konuma da buna da bi like atın :D

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
optifine bir moddur o yüzden crack,premium herkes kullanabilir

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
5-Crackden sıkıldınız.Premium aldınız.Peki özellikleri sadece skin değiştirmek mi ? Elbette hayır.Premium hesaplarda optifine gibi bir şey vardır.Tam adını bilmiyorum ama kasmayı düşürür.Bunu anlayın.Fps arttırmaz kasmayı

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
5-Crackden sıkıldınız.Premium aldınız.Peki özellikleri sadece skin değiştirmek mi ? Elbette hayır.Premium hesaplarda optifine gibi bir şey vardır.Tam adını bilmiyorum ama kasmayı düşürür.Bunu anlayın.Fps arttırmaz kasmayı

optifine modu premiumlarda yoktur.Ona benzer mod olmayan bir şey vardır.Premiumlarda kasmayı engeller.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Anlamıyorsun.Kasmayı önleyen bir program var.Dikkat ettiysen crack kullanırken daha çok kasar.FPS ile alakası yok kasma ile ilgili.Sen bunu modlara bakıp göremezsin.

Enokan

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlamıyorsun.Kasmayı önleyen bir program var.Dikkat ettiysen crack kullanırken daha çok kasar.FPS ile alakası yok kasma ile ilgili.Sen bunu modlara bakıp göremezsin.

Hayır onun nedeni cracklerin bir makineye baglı olmadan çalısması
premium hesaplar 1 makine üzerinden kontrol edilir internetden olunca daha az kasar ama optifine kurabilirsin

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben optifine kuramazsın diye bir şey demedim.Kastettiğim o makine gibi bir şey.Mojang ın premiumlara sunduğu çözüm.Sen beni optifine vardır diye anlıyorsun.

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Size minecraft premium elde etmenin en kolay yolunu söyleyim: en kolayı adam akıllı okuyup karne hediyesi olarak isteyin -Küçük arkadaşlar için- ya da adam akıllı para biriktirip ininal card ile satın alın.
HAYATTA HER ŞEYİN KORSANI HEM YASA DIŞIDIR HEM DE HARAMDIR !!!

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Size minecraft premium elde etmenin en kolay yolunu söyleyim: en kolayı adam akıllı okuyup karne hediyesi olarak isteyin -Küçük arkadaşlar için- ya da adam akıllı para biriktirip ininal card ile satın alın.
HAYATTA HER ŞEYİN KORSANI HEM YASA DIŞIDIR HEM DE HARAMDIR !!!

Haklısın :D

mehmettaskin

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ya annemi ikna ettim daha almadık ama bu seferde 1 tana alırız diyolar :p Kardeşimle oynamak istiyorum ben MCSG felan

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Notch, twitter hesabı üzerinden oyunu korsan olarak oynamaya izin vermişti. Eğer istemeseydi premium olmayanların oyuna girmesini engelleyecek güvenlik önlemleri alabilirdi. Cracked minecraft aslında Mojang'ın işine geliyor. Neden mi? Cracked olmasaydı minecraft bu kadar ünlü olamayacaktı!!

İşte bu da tüm crack kullananların en büyük bahanesi... Ben sadece minecraft için de konuşmuyorum. Her şeyden bahsediyorum. Hem isterse izin versin adam uğraşmış ve başarmış ben bu adamın başarısına bir katkı sağlamıyorsam en azından vicdanım biraz rahatsız olur. Hem dinen hem de kanunen. Alamadığın telefonu çalar mısın ? Bunu bir düşün.
Aynı zamanda gözlerini aç notch twitter'dan izin verdiğinde "üzülmeyi de unutma" demişti.
Yani sana burda engel olmuyor evet. Çünkü zaten zeki bir java programcısının gelip her oyuna yaptığı gibi bu oyuna da crack çıkaracağını biliyordu. Ama en azından vicdanın rahat olmaz inşallah der gibi de bir cümle kuruyor... Bunu da bir düşün

bLuShark

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorum, bu yüzden oyunu satın aldım zaten. Ben bu oyunu 2 yıldır aralıksız zerre kadar bile sıkılmadan oynadım, hayatımda ilk defa bir oyunu bu kadar çok sevdim. Adamlar bunu başarabilmişse kesinlikle takdir edilmeyi hak ediyorlar. Böyle düşünüp oyunu aldım ve memnunum. En azından vicdanım rahat. Ama işte diyorum ki isteselerdi oyun için çok büyük güvenlik önlemleri alabilirlerdi. Almadılar çünkü cracked işlerine geliyor. Bir nevi demo görevi görüyor. İnsanlar oynuyor ve emeklerinin karşılığı olarak oyunu alıyor. Ben eğer "cracked minecraft" olmasa oyunun bu kadar gelişemeyeceğini düşünüyorum ve bu görüşü sonuna kadar savunuyorum.

Doğal olarak ben de kendi görüşümü sonuna kadar savunuyorum... Sen oyunu satın almış birisin. Yani bu konuda rahatsın. Aç tokun halinden anlamaz.
Ben sırf minecraftı crack kullandığım için bıraktım. Ama okullar açılır açılmaz satın almayı planlıyorum. Neyse sen kaliteli ve modern bir gamer arkadaşa benziyorsun - tıpkı benim gibi :D -. Sırf bir oyun yüzünden tartışmayı devam ettirmicem ama bunu da sadece bir konuşma olarak görüyorum. Sonuçta modern gamerların metin2 wolfteam gibi mmoculara karşı birleşmesi gerek değil mi ? :D