Crack Serverlerdeki Fake Oyuncular

heroyilmaz

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Öncelikle herkese merhaba!Uzun zamandır foruma girmiyordum (sınav hastası acıyın bana)Neyse fazla uzatmadan konuya geçelim.Bazı arkadaşlarımız pre değil sebebiyle başkalarının pre adlarıyla serverlere kaydoluyorlar.Lütfen böyle bir şey yapmayın o kişinin hakkını yiyorsunuz hem de o kişiyi farklı bir şekilde gösteriyorsunuz.Mesela arkadaşım bana inat olsun diye nickimle girip herkese küfür içeren mesajlar atmış.Eğer hesabınız yoksa skinsiz girin zaten çok farketmez.
Not:Tek girdiğim crackli server SonOyuncu'dur.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tmm

Dostum söylesen ne olacak söylemesen ne olacak ? :/ (Gereksiz Konu :/)

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim kullanıcı adımla 5'den fazla sunucuya girmiş adam "Ben buranın kurucusuyum ben şeyim....." diye diye herkes benden nefret etti. İnandıramıyorum oda var.

Premium olmayan arkadaşlar; Bir türk premium çarının kullanıcı adıyla oynamayın, yabancı premium adlarla ilgilenseniz :/

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Adam Kayıt Oluyor Register Yapar Yapmaz Çıkıyor Sonra Sunucuya Girmek İstiyorsun Bakıyorsun Hesap Zaten Kayıtlı Sevdiğin Sunucuya Giremiyorsun Kurcuya Derdini Anlatsanda Çoğu Kurucu Anlamıyor Fln Fln :)

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adam Kayıt Oluyor Register Yapar Yapmaz Çıkıyor Sonra Sunucuya Girmek İstiyorsun Bakıyorsun Hesap Zaten Kayıtlı Sevdiğin Sunucuya Giremiyorsun Kurcuya Derdini Anlatsanda Çoğu Kurucu Anlamıyor Fln Fln :)
Aynen sonra hesabı sildiriyosun bu sefer eski hesabı kasmış olan adam kurucuya sataşıyo.Yani hiç gerek yok arkadaşlar,bi skin için yapmayın şunu.

Adım ListHunter ha kullanmayın,Bak altını çiziyorum

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Aynen sonra hesabı sildiriyosun bu sefer eski hesabı kasmış olan adam kurucuya sataşıyo.Yani hiç gerek yok arkadaşlar,bi skin için yapmayın şunu.

Adım ListHunter ha kullanmayın,Bak altını çiziyorum
Çoğu Kurucu Zaten Silmiyor Hesabı Birde O İsimle Sunucuda Vip Alıyorlar Edit Alıyorlar Gerçi Premium Değilim Ama Skinsizim :)

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
MCSkinsearch'den nefret etmemin tek sebebi buydu. EvilSeph'in skini Türk crack oyuncular arasında çok popüler ama 75%'i EvliSeph'i tanımıyor.(Not: Son kısım bana nedense biraz gereksiz geldi.)

theomurga

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hortluk görecilidir. 1 ay önce imiş son mesaj. 2 yıllık konuyu hortlayanlara ne demeli :D

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Bende Premiumum Cracklı Serverlerde de Oynuyorum Hiçbir Sorunla Karşılaşmadım Küfür v.b
Phen premium sunucuda küfür yedim nediyirosun zengin ailenin bir abiimidir nedir laf atti hemde koskoca MCSG'nin türk abi'i :( hühüh Neyse Pre isen fairy tail'in rpg sunucusu pre bi girek mi :p