Cracked Minecraft'la online server'a girme.

cani633

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bi sorum olucak. Ben bi server kurmayı düşünüyorum VPS 7/24 yada kendi PC'mden sadece ben serveri açtığımda baaşkalarının girebileceği şekilde ama sorun şu. ben crack'li minecraft kullanıyorum hani mesela bazı serverlara minecraftımız crackli bile olsa girebiliyoruz ya onu kendi serverimde nasıl yapabilirim?[DOUBLEPOST=1379266255,1379264956][/DOUBLEPOST]abi biriniz yardım edin ya.

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kuracagınız bukkit server de server.prepor... dan online-mode: false yapmanız yeterlidir. Serverinizde başarılar.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
server.properties dosyasından online-mod=false yapın sorun düzelicektir. (Sorun: crackli minecraft ile swye girme)

LifeSuxTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Online Mode false yaptığınız sürece sunucunuza crackli minecraft sahipleride girebilir.Ancak uyarıyım bu durum authme tarzı pluginler kurmadıkça hesap hırsızlığına yol açabilir.

cani633

Marangoz
En iyi cevaplar
0
tamam zaten authme var. birde şeyi sorucam tplink modemim var videolarda hep başka bi tplink arayüzü var ben size arayüzün bi resmini yollasam siz nereye ne yazıcağımı söyleseniz?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu aşama sadece sunucuyu 25565 portundan sunmak için yapılıyor. Modeminize 25565 portu açmak için kullanın. MySQL farklı bir şey.

cani633

Marangoz
En iyi cevaplar
0
boşluklara ne yazacağımı söyler misin? burdaki yerlere ne yazmalıyım yani? sonrasına sonra bakarız :D

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Önce lan ipnizi sabitleyin sonra ağ bağlantılarımdan kullandığınız ağın özelliklerine girerek cmd>ipconfig/all dan aldığınız alt ağ maskesi, varsayılan ağ geçidi ve ip yi belirtilen ayarları kullan seçeneğini seçerek yazın. Sonra da iki portuda 25565 yapın ve ipnizi de sabitlediğiniz ve bilgisayarınızın varsayılanı olarak ayarladığınız ipyi girin. Sonra google a test port yazarak çıkan linklerdeki port un açık olup olmadığını anlamaya yarayan fonsiyonlar ile portunuzu test edin. Eğer açıksa problem yok eğer kapalı ise güvenlik duvarı ve tüm anti-virus programlarınız kapatarak deneyin, yine düzelmez ise port açmada yanlışlık yapmışsınızdır.