CrackShot | artik CS bütün silahlari kulanabilceksiniz!!!

|NonyCraft|

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaslar bu plugin sayesinde
Bunlari kulanabilceksiniz!!!

/shot players AK-47

yazarsaniz o silah gelicektir...!!!

ses efekleri süper!! diyebilirim!

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

[DOUBLEPOST=1384337461,1384289256][/DOUBLEPOST]beyenmisindir işallah

|NonyCraft|

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ben bukkit deki guncel pluginleri sizlerle paylasiyorum ! elimde cok farkli pluginler var !

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya Uza Farklı Pluginler Varmış Adam Googlede Aratıyor; Cs bukkit plugin Çıkan Eklentinin Ana Sayfasını Kopyalayıp Yapıstırıyor Yesil Renk Verip Türkçe Yapıyor Sonra Konu Açıyor Neresinde Farklılık

Adam en azından yapıyor.
Bu şekilde konuşuyorsunda sen ne yaptın ?

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Biryere Gelebilmek İçin Konu Açmam.
Ben Millete Böyle Saçma Sapan Seyleri Tanıtmam.
Konu Olsun Diyede bir şey Yapmam.
- Ben Forumdaki Üyeleri Yanlıslarını Düzeltmeleri Veya Hatalarını Düzeltmeleri İçin Bilgilendiririm.
- Ve Senin Gibi Cahil Üyeleride Ne Yazıkki Gerekiyor Ve Bilgilendiriyorum;
1- Elestirme Hakkına Sahibim
2- Beğendiğimi Veya Beğenmediğimi Söyleyebilirim

Tekrar Söylüyorum Bu Konuda Emek V.s Göremiyorum Paylasan 12 Yasında Onun Bunun Paketlerini Kullanıyor Zevk Olsun Diye Bukkitten Rastgele Eklenti Aratıp Buraya Koyuyor.

Ha Tabi İstiyorsan Benim Bilgimi Sınamak Hodri Meydan.

Bilader beni tanıyormusunda bu şekilde yaşını belli ede ede konuşuyorsun ?

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Biryere Gelebilmek İçin Konu Açmam.
Ben Millete Böyle Saçma Sapan Seyleri Tanıtmam.
Konu Olsun Diyede bir şey Yapmam.
- Ben Forumdaki Üyeleri Yanlıslarını Düzeltmeleri Veya Hatalarını Düzeltmeleri İçin Bilgilendiririm.
- Ve Senin Gibi Cahil Üyeleride Ne Yazıkki Gerekiyor Ve Bilgilendiriyorum;
1- Elestirme Hakkına Sahibim
2- Beğendiğimi Veya Beğenmediğimi Söyleyebilirim

Tekrar Söylüyorum Bu Konuda Emek V.s Göremiyorum Paylasan 12 Yasında Onun Bunun Paketlerini Kullanıyor Zevk Olsun Diye Bukkitten Rastgele Eklenti Aratıp Buraya Koyuyor.

Ha Tabi İstiyorsan Benim Bilgimi Sınamak Hodri Meydan.

Forumun amacını unutuyorsun.Burada işimiz insanların konularını baltalamak değil.Burada amacımız,gerekli bilgiyi karşıdakilere aktarmak.Elbetteki bilmeyen insanlar vardır.@|NonyCraft|'ta onlardan bir tanesi.Ne var yani kötü pluginler tanıtıyor diye banlayalımmı ?
Tekrar söylüyorum,insanları tanımadan onlar hakkında yorum yapma.[DOUBLEPOST=1384535902,1384535809][/DOUBLEPOST]
Evet 18 Yaşımda Olduğum Belli Oluyordur Umarım.
Seni Tanımıyorum Problemmi Var Craftmanın Kardeşi Misin? Nesin Yani Sen

18 yaşında olan bir insan galiba hiç dil derslerine girmemiş.
Her kelimenin büyük yazıldığını hocan sana öğretmedimi.
Ne kadar istesende senle tartışamam.Senden daha önemli sorunlarım var.

Crowley07

Nether Yerlisi
Süper Yönetici
Danışman
Reklam Yöneticisi
En iyi cevaplar
0
beyler lütfen konuda tartışma çıkartmayalım

|NonyCraft|

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
bakin ben bukkit.org daki ilginç pluginleri sizinle paylaşiyorum ama GhostHunters çok kaba söz içerik kulaniyosun her konuda çok kötü saçma diyip geciyosun bide 18 yaşindayim diyosun bikere 18 yaşindaysan sakin ve anlayışlı olurdun ve insanlarla empati yapabilme özelliğine sahip olurdun ben fazla kaba biri deyilim eyer 18 ve ben plugin anlayan biriyim ama ben sizlerle ilginc pluginleri paylaşiyorum farkindayim .... iyi günler benim amacım tartışma yaratma deyil yada aşağlamaya çalişmiyorum..

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
bakin ben bukkit.org daki ilginç pluginleri sizinle paylaşiyorum ama GhostHunters çok kaba söz içerik kulaniyosun her konuda çok kötü saçma diyip geciyosun bide 18 yaşindayim diyosun bikere 18 yaşindaysan sakin ve anlayışlı olurdun ve insanlarla empati yapabilme özelliğine sahip olurdun ben fazla kaba biri deyilim eyer 18 ve ben plugin anlayan biriyim ama ben sizlerle ilginc pluginleri paylaşiyorum farkindayim .... iyi günler benim amacım tartışma yaratma deyil yada aşağlamaya çalişmiyorum..

+1