CrackShot Hakkında

bugrahannn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben Crackshot indirdim ancak silahlar yerine demir at zırhı gözüküyor. CrackShot'un kendi forum sitesinden texture pack indirdim tüm silahlar var ama bunlar balta, kılıç gibi eşyalarda. Bunları nasıl silahlara uygulayabilirim ?

Ahmet Berk TAŞ

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunda silah diye bir item olmadığından onları ayrı itemlere aktaramazsın.Ancak Server Properties ayarlarından server resource pack belirleyip resource pack yükleyerek serverına girenlerin silah şeklinde görmesini sağlayabilirsin

bugrahannn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Bu linkte de böyle bir eklenti var. CrackShot olduğunu düşünüyorum. Orada silahlar mevcut ?[DOUBLEPOST=1402331179,1402329377][/DOUBLEPOST]Bir sorum da şu;

Crack shotta silah yerine demir at zırhı veriyor, bunu ayarlayabilir miyiz ? Yani AK-47 verecekken ben onu tahta balta olarak verdirebilir miyim ?

GetqusA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Simdi Gir Crack Shot dosyasına ordan >weapons a gir
Daha Sonra
Hangi Silahı İstiyorsan Artık Orasını Bilmem Mesela At Zırhı Ya Eline Al Atzırhını /iteminfo veya /itemdb ile koduna bak
sonra geri gel weaponsa ordan istedigini aç [tabi configi notpad le aç daha iyi olur] ctrl+h yap Oraya At Zırhı Kodunu yaz Daha Sonra o biyer bulcaktır oraya
gel orda işte at zırhının kodu vardır oraya istediğin kodu gir çok basit çok kolay
Bir Like Yeter..[DOUBLEPOST=1402399572,1402349354][/DOUBLEPOST]Kardesim Bende Biraz Düşündüm Ve Yapılabileceğini Buldum Şuanda Üstünde Çalışıyorum..
Türkiyede So**yun*u dan sonra Türkiye Yeniliklerine Bir Adım Arttıracak Bir Server Kurcam Aynı MiniGames Şeklinde
Class'lar Olucak Vb Vb Adamlar Tabelayla Giricek Class 'larda Değişik Silahlar
Ama Bir Hatan Var Senin O Hatayı Söylemicem Kurunca Görürsün ...[DOUBLEPOST=1402400938][/DOUBLEPOST]

Ben Başladım :) Hadi Bakalım Ortaya Ne Çıkacak...