CrackShot İtemin Silah Olması [ ÇOOOK Acil ]

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar fazla bişi demicem zaten şimdi konya geçim ben hemen

Ben AK-47 yi Demir At Zırhı yani Iron Barding yaptım şimdi elime normal bi Iron Barding aldığımda nasıl ak-47 olucak olmuyor demeyin bir sunucuda vardı gördüm

kimdi sanırım @AtillaHosting di sanırsam yardımcı olabilir misin sen yapmıştın aga lütfen çok lazım :(

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Skript ile yapabilirsin bunu.

on tool change:
player is holding a iron horse armor
set the name of the player's tool to "AK-47"

Fakat bu sadece ismi değiştirir.

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar fazla bişi demicem zaten şimdi konya geçim ben hemen

Ben AK-47 yi Demir At Zırhı yani Iron Barding yaptım şimdi elime normal bi Iron Barding aldığımda nasıl ak-47 olucak olmuyor demeyin bir sunucuda vardı gördüm

kimdi sanırım @AtillaHosting di sanırsam yardımcı olabilir misin sen yapmıştın aga lütfen çok lazım :(
O zaman bazı eşyaların işlevi değişir.

Skript :

on leftclick with a <eşya>:
remove <eşya> from player's inventory
execute console command "/shot give %player% <silah>"

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
öyle istemiyorum ya direk o item silah olcak tıklamicaksın bir şey yapmicaksın sandıkdan aldığın gibi silah olcak öyle düşünün :(

Ayrıca eşyaların işlevi değişsin sorun olmaz sadece şu dediğim olsun yeter aga :([DOUBLEPOST=1405586225,1405578769][/DOUBLEPOST]biri yardım etsin yaa :( @IRFN sen biliyon mu aga :([DOUBLEPOST=1405586981][/DOUBLEPOST]LA TUM MINECRAFTCILAR TOPLANSIN BUYUK BISI LA BU HADI :(

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
öyle istemiyorum ya direk o item silah olcak tıklamicaksın bir şey yapmicaksın sandıkdan aldığın gibi silah olcak öyle düşünün :(

Ayrıca eşyaların işlevi değişsin sorun olmaz sadece şu dediğim olsun yeter aga :([DOUBLEPOST=1405586225,1405578769][/DOUBLEPOST]biri yardım etsin yaa :( @IRFN sen biliyon mu aga :([DOUBLEPOST=1405586981][/DOUBLEPOST]LA TUM MINECRAFTCILAR TOPLANSIN BUYUK BISI LA BU HADI :(
O zaman chestlere direk koyacaksın kardeş skript ile benden bu kadar hem sadece 1 kez tıklasın yeter yani sıkıntı neki bi kere tıklasın ?

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O silahların texturesi ve aynı zamanda hangi item hangi silah olcak onu ayarlayıp plugini koycaksın işte benim bildiğim bu.

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
aga öyle değil ya tıklaması zorun lu mu ya :( neyse artık onu yapalım

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Skript'ten anlamadığımı söylemiştim. Malesef bunu Skript ile yapamam.

kod_adı

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
aga sana skript diyen yokki crackshot bir plugin ve bu pluginin içinde bir şey olması gerekmez mi ya ?[DOUBLEPOST=1405605852,1405603466][/DOUBLEPOST]
O zaman bazı eşyaların işlevi değişir.

Skript :

on leftclick with a <eşya>:
remove <eşya> from player's inventory
execute console command "/shot give %player% <silah>"
şöyle bi sorun var silahda aynı item olduğundan silahla sol tıkladığındada gidiyo tekrar geliyor bu bugu gideremez miyiz ?

BULAMADIM :(

Son düzenleme:

eLvvNt

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aga sana skript diyen yokki crackshot bir plugin ve bu pluginin içinde bir şey olması gerekmez mi ya ?[DOUBLEPOST=1405605852,1405603466][/DOUBLEPOST]
şöyle bi sorun var silahda aynı item olduğundan silahla sol tıkladığındada gidiyo tekrar geliyor bu bugu gideremez miyiz ?

BULAMADIM :(
O zaman isim atarız (adı şu değilse işle adı o ise işleme diye)

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Mctr reyiz nasılsın eline alındığı anda iron horse silip shot give komutu uygulayabilir :D

cagans31

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Saçma olur.
Kendi yollarıyla Iron Barding craft edip
AK-47 yaparlar.
Tercih etmem.

Sent from my iPad using Tapatalk