Craft_man aramızda dolaşıyor !:!!!:1!

NoPermission

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer @craftman olsaydı 2014'de katılım olmazdı. Kendileri 2012-2013 yılından beri varlar. O zamanlardan forumu başka birisine devrettiğini hatırlıyorum. Böylece aramızdan ayrılmış oldu. Fakat şunu söylemek gerekirse; o olmasaydı, bu forum olmazdı. Bu forum olmasaydı Türkiye'de Minecraft olmazdı. Yani adam gizli kahraman fakat şu an da pek haberinin olduğunu sanmıyorum. Büyük ihtimalle YGS (Üniversite) zamanına denk geldi ve bırakmak zorunda kaldı. Birdaha da geri dönmedi. Şahsi düşüncem ertesi gün @craftman geri döndü diye bir konu açılsa. Eminim ki tüm yasaklar açılacak ve forum eski günlerine tekrar kavuşacaktır. Fakat görünürde bunun mümkün olmadığı gözüküyor.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ahahaha avatarıma bak :yıkıl:
Ünlü oldum B)

İddia attığınız şeyin bir kanıtı var mı?
Maalesef dediğiniz gerçekte olsa kanıt olmadan gerçekliğe dönüştüremeyiz.
Sizce Abdullah Bey aslında Craft_man diyorsunuz. Peki sebebi sadece konu da resmini gönderdiğiniz mesaj için mi diyorsunuz ? . Başka bir kanıtınız veya başka bir sunacağınız iddia var mıdır ?
Şşşşş gençler, bence @BeyondBirthday arkadaşımız craft_man. Baksanıza nasılda ciddiye alıp tepki veriyor :kaş:

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Değerli bir insan galiba, hangi siteye girsem hangi foruma girsen ahh o eski günler deniyor. Neyse , umarım aramıza döner. :)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bu konu altında görülebilen 3 insan tipi:

+Olaylardan tamamen habersiz yeniler.
+Goygoycu eskiler.
+"OLUM KÖR MÜSÜNÜZ ABDULLAH ŞAKA YAPMIŞ ANLAYAMADINIZ MI LAN CRAFT MAN DEĞİL O ASLINDA GERÇEKLİK PAYI YOK BUNUN" , "CRAFT MAN 35165135 YILINDA FORUMU BIRAKTI BU O OLAMAZ" diyen aşırı düşünceli ve aydın forum üyeleri.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bu konu altında görülebilen 3 insan tipi:

+Olaylardan tamamen habersiz yeniler.
+Goygoycu eskiler.
+"OLUM KÖR MÜSÜNÜZ ABDULLAH ŞAKA YAPMIŞ ANLAYAMADINIZ MI LAN CRAFT MAN DEĞİL O ASLINDA GERÇEKLİK PAYI YOK BUNUN" , "CRAFT MAN 35165135 YILINDA FORUMU BIRAKTI BU O OLAMAZ" diyen aşırı düşünceli ve aydın forum üyeleri.

Kendi insan tipini eklemeyi unuttun.