Crafted Plugin Paketi @2014 / Reklam Engelleyici Skript

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar Plugin paketi yapımına başladım, Paketimde Forumdan bir arkadaşın Yayınlamış olduğu Skript ilgimi çekti.
Bende bu skript'i o arkadaştan aldım ve Geliştirdim, O skript küfürleri engelliyordu seçili olan kelimeleri,
Benim o skripti düzenleyerek Reklamları engellemelerini sağladım.
Kendi istediğim kelimeleri engelledim, Bu kelimeler reklamlarda kullanılan IP Adreslerinin domainlerini, IP Başı ve Sonlarını içeriyor.

Örnek vereyim, Play, MC, Com ve Hostinglere göre yaptığım kelimeler.

Skriptin içindeki Kodlar
on chat:
replace all "nitrado.net" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all ":25565" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "play." with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "batihost.com" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "MC." with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "mc." with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "mC." with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "NİTRADO.NET" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "PLAY." with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "p.l.a.y" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "bati.host.com" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "BATİHOST.COM" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "mineCraft.To"(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "minecraft.to" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "MİNECRAFT.TO" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "Minecraft.To" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "Nitrado" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "nitrado" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "axitrbilisim:25565" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "axitrbilisim" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "Com" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "cOm" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "com" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "coM" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "Net" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "net" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "neT" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "NET" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "COM" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "TO" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "to" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "tO" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "To" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "Com" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "Com.Tr" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "com.TR" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "cOm.TR"with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "1." or "2." or "3." or "4." or "5." or "6." or "7." or "8." or "9." with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "oyna." or "OYNA." or "oYnA." or "OyNa." or "oynA." or "oYNa." or "tk." or "TK." or "tK." or "Tk." with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
on chat:
replace all "minecraft.gs" or "MİNECRAFT.GS" or "Minecraft.GS" or " Minecraft.Gs" or "MiNeCrAfT.Gs" or "minecraft.GS" or " MineCraft.Gs" or "mineCraft.GS" or " minecrafT.Gs" with "(Crafted Plugin Paketi @2014 Reklam yasaklanmistir.)" in the message
Skriptin NotePad++ daki Kodu

Dosya indirme linki ve Virus Total
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Not: Skript kullanmak için, Skript plugini indirmeniz gerekmektedir.
Not: Skripti kullanabilmek için, Plugins > Skript > scripts
Konumuna yandex.diskden indirdiğiniz dosyayı atın, Sonra sunucunuzda Reklam yapmaya çalışın.

Yeni Domainler Eklendi.
Domain Sonlarındaki yazılarda eklendi.
Sayılı iplerdede Reklam yapılmıyor artık.
Oyna. ve TK.lı ipler eklendi.
Minecraft.GS Domaini eklendi.

Bu skript daha geliştirilecektir, Saat 2'de Sunacağım Plugin Paketimde Skript mevcuttur.

Crafted Plugin Paketi V1.0 @2014 [1.7.2] Çıktı!:
https://forum.gamer.com.tr/konu/crafted-v1-0-plugin-paketi-sorunsuz-açıksız-1-7-2.206638/

Crafted
& Minecrafting Grubu &

& Plugin Creators - HA &

Son düzenleme:

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Çok basit fakat çok kullanışlı. Beğendim ^.^ Ustasından duydun bunu.

MedetYldrk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geliştirilebilir İlgi çekici hiç değil ! + Beğeni + Güncel :D

Son düzenleme:

Crafted

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Olur yani bakarız :D Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1403115171,1403099991][/DOUBLEPOST]Bir hata vardı düzeltildi.
Domain sonlarındaki yazılarda eklendi.
Yeni Domainler eklendi.
Yarına kusursuz bir reklam engelleyici geliyor.
Konumuz Güncel
Ben çıkıyorum görüşmek üzere.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Olur yani bakarız :D Teşekkürler.[DOUBLEPOST=1403115171,1403099991][/DOUBLEPOST]Bir hata vardı düzeltildi.
Domain sonlarındaki yazılarda eklendi.
Yeni Domainler eklendi.
Yarına kusursuz bir reklam engelleyici geliyor.
Konumuz Güncel
Ben çıkıyorum görüşmek üzere.
Hatayı da ben düzelttim yaz oraya ! :D