CraftInCraft Modpack

RedHot

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Merhaba arkadaşlar işte karşınızda ilk modpack'im... Neden böle bi ad seçtiğimi sorarsanız bilmioz çok hoş geldi. Forge 9.11.1.953 kullanmanızı öneririm...
JVM Argümanı: -Xmx2G -XX:MaxPermSize=256m -XX:+UseConcMarkSweepGC -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -XX:+CMSClassUnloadingEnabled -Duser.language=en -Duser.country=US
Equivalent Exchange 3, IC2, Mekanism, Damage İndicators, Zan's Minimap, Ars Magica (sorunlu, düzelteceğim), Archimedes Ships, Ruins, Blood Magic, BiblioCraft, ChocoCraft, Backpack, Chisel, Carpenters Block, TConstruct,Maagical Crops, DartCraft, Dimensional Doors, Dynamic Mazes, Extra Utilities, ICBM, Iron Chests, Open Blocks vb. Toplam 88 mod var. İyi Eğlenceler

Son düzenleme:

RedHot

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bir mod listesi çıkarıp paylaşırım isterseniz

Son düzenleme:

lieber03

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba mod pack ını alacam forge var ama orjinal içinmi yoksa crack a damı oluyomu o nu bilmediğim için yüklemedim bide ben sana mod adlarını versem sen bana mod pack ı hazırlarmısın? (mod pack veya mod kurmada pek iyi değilimdir)[DOUBLEPOST=1391603598,1391603173][/DOUBLEPOST]ve crack sa nasıl kurulucağını söylermisin

RedHot

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Crack'de çalışıyor mu bilmiyorum... Nasıl kurulacağını da hemen anlatıyım config dosyasını appdata--> roaming--> .minecraft dosyasındaki configle değiştircen mods dosyasını da mods dosyası ile ha birde forge 9.11.1.953 sürümü lzm olacak... Ayrıca istersen bi modpack hazırlayabilrim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

lieber03

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mod listesi hazırlıyom sana o zaman :) bu arada tşk özelden yazacağım listeyi ve forge vardı yinede saol :) galiba oldu xmx i 2000 e çıkaracam tek iş o kaldı saol tekrar